Piatra Neamt ,Perla Moldovei (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

saluti!!

In primul rand LA MULTI ANI!!! Carmen pt mama ta,sa fie sanatoasa si in putere,ca sa va mai poata ajuta!!

Multumesc din suflet pt urari,cel mai mult imi doresc sanatate,ca in rest....toate vin de la sine!!

Ooooo vad lume noua pe aici,Andreea(sunt_mamica) senx,ma bucur si e o adevarata surpriza ca ai intrat aici (stii ca-mi esti datoare cu niste pozici cu Ilinca)

Criss ai o fetita scumpica foc,sa va traiasca,are niste bolfite....Si tu ai fost o graviduta tare frumoasa,eu nu am nici o poza de la prima nastere,adica de cand am fost prima data gravi,imi cam era rusine ca aveam burta mare acuma,imi pare rau,ce sa zic ..,in schimb am multe poze de cand eram cu Ana

Va las,o zi frumoasa va doresc!!

Mergi la inceput

Ana am postat in acelasi timp...

A mea ,cea mica s-a trezit azi la 9:30 si asta ca s-a dus sotul la ea,ca altfel mai dormea,sper sa o mai pot culca la amiaza ca ieri n-a vrut sa doarma si mi-a facut talente.Maine nu cred ca o duc la gradi,cica au fost niste probleme la ei,multi copii raciti...deocamdata o mai tin acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Dana cu sanatate si dragoste multa multa!
Sa ai petrecere frumoasa!

Printzeso mamicii tale!

Timpul e problema, am vazut postarea, Mirona m-a invitat la Regasiri, abia imi gasesc timp sa scriu o postare pe sapt. Cand am timp e bubamara calare pe mine si nu pot face decat sa citesc. V-a zis Printzesa ca vichendul trecut ne-am intalnit la Zoo? a mea fata urmari vreo 20 min ursul si striga intruna dupa el "ham"!

va doresc duminica placuta!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyinred spune:

LA MULTI ANI! CLIPE FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Fetelor, eu am incercat sa va scriu pe pm dar nu primiti mesaje personale. De ce oare? ce gresesc? vreau sa mai vorbim si pe mess.... ca e mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Dana, nu te-ai trezit din betie??? Ia o cafea amara sa-ti revii!
Criss, e superba gogoshica ta cea mica...de Andrada ce sa mai zic, e o finuta si o frumoasa! Sa-ti traiasca amandoua printesele! E dulce rau cea mica - imi vine sa-i mananc bolfitele, trebuie s-o pazesti de mine, sa n-o atac!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea si o saptamana cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata si de la noi!

In Buc. ninge - ce vreme oribila, iar frig si zapada nu mai vreau.

Criss, am vazut si eu pozele - e tare scumpa Alessia, sunt haiosi bebeii mici - cu fiecare luna se schimba, prind forma ca sa zic asa.
te ajuta Andrada la schimbat, la spalat?

Fetelor, cum a fost in weekend?

Ladyinred, eu stiu ca PM merge, este insa un mesaj privat, nu acelasi lucru cu ICQ-ul.

Adriana

Mergi la inceput

neata!!

Lora:ce betie mey...vezi ca eu sunt femeie serioasa

Adriana si aici e frig si inourat dar inca nu ninge.

Marani,Lady,multumesc.

Lady vezi ca trebuie sa-ti activezi si tu PM-ul,din profilul personal.Cna vrei sa scrii un PM la cineva,efectiv apesi PM la persoana respectiva si trimiti.

Marani e o scumpete fata ta,pe unde mai stati acuma,va mai duceti la Durau?

Ana am vazut ca a aparut si poza ta,eu doar una am vazut,ai avut doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

V-ati dus copiii la gradinita/cresa? Cica e plin de virusi...zicea si asistenta de la Iustina ca o sa-i consulte cu atentie azi, o sa le ia temperatura la toti...am inceput si eu sa-i dau oscilococcinum, sper sa nu raceasca.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

fetelor!Am dus copilul la gradinita si acum sunt alaturi de voi la

Dana .Chiar daca e cu o zi intarziere, eu tin sa-ti urez sanatate, fericire, sa fii iubita si sa ai parte numai de bucurii LA MULTI ANI!
P.S.Cum ai sarbatorit si ce cadouri ai primit , nu trebuia sa te intreb asta, da' is tare curioasa

Merg sa din urma ca s-au adunat ceva pagini.

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Ne-am intors si noi din calatorii, suntem bine cu totii! Va pup si revin dupa ce reusesc sa citesc din urma!
Dana, la multi ani!, multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput