Piatra Neamt ,Perla Moldovei (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

sara bunaaaaaaaa fetele!!!!!
cand ne vom vedeam????o sa reusim noi intr-o zi cu soare.
ce faceti????sunteti suparate???sau cred ca nu ati mai avut timp sa mai dati pe aici,dar nu e nimic.....distractie sa fie si le urez sa aiba multa ,dana si lora am inteles si cine mai are!!!!!,iar dana sa stii ca mi-am pus un pahar cu bere si beau in cinstea ta pt maine si pt mama mea,sa nu uit,.
va pup pe toate si sa aveti un wek placut!!!!!!!!!!!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

DANA

LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI TU SI FAMILIA TA SI SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana, nasico, LA MULTI ANI !!!! Sa traiesti, sa infloresti....Sa te bucuri in fiecare clipa a vietii tale de ceea ce-ti ofera mai bun. Sa fii sanatoasa, iubita si apreciata de failie, rude si prieteni. Deci schimbi prefixu'.....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Poze CU BURTICA .

Mai nu vreau sa slabesc asa peste noapte si sunt constienta ca a trecut foarte putin timp si nu am cum sa revin la greutatea de dinainte dar macar un pic din burtica daca as da jos ar fi super.
Aveam 56 kg si acum am 66 kg. dar la cata vointa am eu nu o sa reusesc pana la botez sa fac nimic. Trebuie sa imi caut ceva de imbracat...

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de un sot iubitor si intelegator, de copii sanatosi si cuminti si de cat mai putine griji si necazuri!
La multi ani!
si o zi frumoasa alaturi de cei dragi!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Muulti ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaaa muuultiii aaaniii!!! Dana sa traiasca, Dana sa traiasca, Laaaa muuuultiii aaaniiii!!! Sa traiesit, frumoaso! Sa fii sanatoasa, iubita si apreciata de toata familia, sa ai parte de mii si mii de clipe de fericire alturi de toti cei dragi tie. Si sa iti gasesti job-ul visat!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

DAAAAANAAAAAAAASA FII FERICITA,SANATOASA SI IUBITA DE CEI DRAGI SI SA TE SIMTI LA ACEASTA VARSTA CA LA 15 ANI!!!!!!!,
dansam azi pt tine,ne gandim la tine si beeeem pt tine!!!!!!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

DANA

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

HAPPY BIRTHDAY DAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAA sa fii sanatoasa, iubita de toata lumea, sa ai realizari pe toate planurile si in fiecare zi sa ai macar un motiv pentru care sa spui "sunt fericita"!

Petrecere placuta azi!

Carmen, LA MULTI ANI si pt mama ta...sa fie sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ufff era sa uit
Carmen La multi ani !!! si pt mamica ta. si pt ea.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput