Aspirante optimiste > 20 ani (259)
Raspunsuri - Pagina 8
Alexa.1983 spune:
Nu pleaca bah nene nimeni.....
Nici macar CODRUTZA!!!!!
Va jur pe galbeneala mea hapatica.....
care apropo da tare bine cu portocala ta sexy Monica....
......ca nu ma duc nicaieri...glumeam!!!!
unde sa plec io?
Ia luati-va forumul in carca si pititi-va de mine....
cine nu-i gata il iau cu lopataaaaa!!!!!
Pana nu ma lasati gravida nu-mi iau botul de pe voi
........
Maryb te ubesk si mi-ai fost alaturi la greu...
nu uit PM-ul tau 
....Luna asta vine
...
LAURA
flo.flo spune:
Buna seara fetelor
am si eu nevoie de cateva sfaturi va rog... poate nu am nimerit intr-un moment tocmai bun dar totusi indraznesc. In primul rand va cinstesc cu cate un paharel
ca sa va mai treaca din suparare
Poate va amintiti ca va spuneam saptaman trecuta ca am 2 teste de sarcina slab pozitive (forte slab) - sambata seara am fost la spital si am facut o ecografie dar nu s-a vazut nimik. Dr oricum a spus ca nu o sa se vada nimik dar nu s-a inteles cu nebuna
. Azi dimineata am mai facut un test loa care a dua liniuta a fost mult mai vizibila si sper dinn tot sufletul ca este sarcina numai ca ma doare burta ca si cum mi-ar veni rushii - si durerea asata ma tine fix de o saptama. Ce vroiam sa va intreb (mai ales pe Monica care stiu ca a experimentat simptimele astea
) este normal sa ma doara ca si cum mi-ar veni atata timp, sau nu este sarcina si ma ambalez degeaba? plus ca astazi timp de vreo 5 minute am avut niste dureri in burtika de parca imi baga cineva cutite
Merci si va pup
Alexa.1983 spune:
TOATA LUMEA LA EXERCITIU VA ROG:
am gasit urmatorul comentariu....
gravidele si negravidele sunt rugate sa evolueze
dupa care sa revina cu opinii...v a rog executati corect:
citisem o prostioantza pe forum - nust daca aici sau pe alt forum - ca daca te apesi peste masa/birou cam la 2 degete sub buric tre sa simti pulsul , daca nu simti inseamna ca e bb in burtik . eu am incercat cand am citit ....... inainte de aface testul am zis ..hai sa incerc si prostioantza aia ......si : nici un puls nika nimikuta .... apoi ...bb la burtik
:)) .
OK ..toata lumea va rog APLECAREA...gravidele mai cu grija
....Luna asta vine
...
LAURA
noname spune:
Buna fetele mele dragi!
pentru fiecare si nu mai fiti suparate.
Marynik
, nu te mai enerva iubita ca nu iti face bine.
Eu nu am nici o veste, doar ca miercuri merg la medic sa vad ce se intampla cu mine.
Arianna
si tu mergi miercuri la medic, nu? Abia astept sa aud vestile.

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
maryb spune:
alexuta, imi pare rau dar astazi chiar mi-am iesit din fire cand am vazut ca....nu mai are rost sa-i dau numele....este atat de insensibila la greutatile altor fete....nu vreau sa-mi mai amintesc....
si 
maryb
oanaiacovita spune:
Fetele, eu plec acasa...
Sper ca maine va fi o zi mai buna pt noi si fara suparari...
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
vrmoana spune:
Salutare gagici. Ce faceti? Am vazut ca v-ati certat un pic. Bine ca v-ati si impacat.
Va pupic.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
our dream came true
pipo2008 spune:
Buna fetelor,
este ptr prima data cand scriu, insa citesc pe aceste forumuri de cateva luni bune, luni presarate cu teama , agitatie, speranta si dejamagire.
Spun aceste lucruri deoarece imi doresc un copil din tot sufletul , probabil ca toate fetele de aici.
Nu stiu ce sa cred ,nu stiu daca ma va lua cineva in seama eu insa , trec prin niste simptome care nu stiu daca vor aduce vrun bb sau doar CM care unele dintre ne dorim sa nu vina si off sunt atatea care il asteapta cu atata speranta,in fine daca vrea cineva sa-mi rasp, poate din auzite , ori din experienta daca aceste simptome pe care le incerc de cateva zile sunt ca urmare a unui bb
1.ma dor sanii,2.sunt ametita
3.am o durere surda in partea stg asta dupa ce m-a durut vreo doua zile cam peste tot acum este localizata undeva in stg
4.sunt foarte balonata -mai degraba umflata foarte tare
5.insomnii
Va multumesc si va pup pe toate care sunt dragute sa-mi dea un sfat
ps peste 4 zile trebuie sa fac testul maret, imi este teama ca din dorinta ptr bb sa nu-mi fi fabricat aceste simptome, va multumesc
oanasm spune:
aloooooo!!!! meeeeeeey!!!!!! baaayyyyyy!!!
da-i voie sa va
!??? sper ca supararea a treut...ma faceti sa citesc 8 pagini sa inteleg si io care e buba de fapt
! pai se poate...puneti gravidutza la atata lectura!?
obosec, bre!
en fin...ceva noutati cu II?
io va tzuc...
pi tati!!
Oana
10+ 
o noua viata
claudinna spune:
sa fi fost ceva in aer azi...hm....
flo si pipo, si pe mine ma jena ceva in burtica in perioada in care trebuia sa-mi vina si chiar ma dureau ovarele...cand pe stanga cand pe dreapta, ca nu mai stiu exact. oricum aceasta situatie a tinut ceva timp, nu mai stiu cat... ca de cand zic ca ma apuc de un jurnal..trece sarcina...
la mine primul semn de sarcina a fost tensiunea sanilor si chiar ma dureu de muream atunci cand dadeam de frig. insomnii am avut si eu cam cu o sapt inainte sa aflu ca sunt gravi...adica ma trezeam pe la 2-3-4 dimineata si nu mai puteam adormi, eram fresh
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+