Aspirante optimiste > 20 ani (259)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ok.....

codruta, drum bun la odisee....si sa fii sanatoasa....da, am aparut eu....si care e problema....trebuia sa te dai in spectacol si sa ranesti atatea fete ca sa apar eu....improsti cu noroi pe aici si apoi faci pe victima....hai ca esti caraghioasa.....

alexa....tocmai pentru si tu ai trecut prin ceva groaznic nu inteleg de ce ai pus paie pe foc in loc sa incerci sa aplanezi discutia....in fine....e alegerea ta.

claudela, oanaiacovita....eu sunt bine, multumesc de intrebare. Joi merg la dr. cu analizele pe care le-am facut si vad ce-mi mai spune. In rest este totul ok si in curand intru din nou in cursa pentru un alt bebe.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Ultima postare aici:

Va multumesc ca mi-ati fost alaturi,adio

....Luna asta vine ...

LAURA

Laurici, vrei sa spui ca pleci si tu la Odisee?!

Lasand gluma la o parte, nu cred ca e cazu sa ajungem asa departe...
Nu e prima data cand se incing spiritele, dar cum suntem optimiste, trecem peste toate...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

pupici pt toate fetele mele dragi....

eu fara voi nu stiu ce m-as face.....va multumesc pt k existati....si nu ma simt deloc "amortita" din contra..datorita voua am revenit si eu la viata...

ramnem in continuare optimiste.....si cu SIGURANTA vom reusii....chiara dak nu este DIN PRIMA....SAU A DOUA...IMPORTANTE este k vom avea si noi BB.

....pana in iunie..!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Maryb, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ti se implineasca visul cat de curand!
Si eu vreau sa spun ca sunt cateva luni bune de cand visez la bebe al meu si am avut interdictie...dar de luna viitoare intru in cursa si sper sa ma invredniceasca Dumnezeu sa devin mamica cat de curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Si eu sunt de acord cu voi fetelor. Una fara alta nu am fi trecut peste greutati. Eu nu am avut probleme mari dar am reusit sa-mi cunosc organismul care pana acum 5 luni nici nu stiam ce-i aia ovulatie....Va multumesc ca existati si haideti sa ramanem impreuna ca asa ne sade bine.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

cred ca discutia asta a ajuns prea departe
eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu vorbele mele si imi pare rau ca sa ajuns aici
imi cer scuze tuturor

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aloooooooooooooooo!!!!!

ce faceti aici???

Alexa vrei ???? pai cine mai imi face zilele frumoase? Te rog eu frumos nu face din astea. Nu tu. Sincer chiar mi-ai parut o persoana foarte echilibrata care a stiut sa ia numai ce-i mai bun de la viata. Chiar nu are rost acum sa pleci de langa noi. Sti ca noi te ubim mult mult mult

marynik ca nu te-am pupat azi, asa ca sa se ia gravideala.

Zau mai fetelor, hai sa nu ne certam si sa ne suparam. Suntem o FAMILIE si asta este tot ce conteaza. Si ca in orice familie mai exista si zile bune si rele. dar hai sa nu iesim trantind usa si fara sa lasam loc de impacare. FIecare are zilele lui mai slabe. VA ROG EU DIN SUFLETUL MEU PORTOCALIU hai sa ne impacam. OK?

Va pe toate dulce dulce dulce

POZNICI CU NOI

8+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu cred la fel...ca nu are rost sa continuam discutii inutile...doar ca inainte de a afirma ceva despre cineva sa ne gandim de doua ori ca nu cumva sa dam cu palma in mamaliga...
Vreau sa spun ca de cand sunt pe forumul asta am vazut mai multe treburi...unele nu tocmai placute...multe dintre fete s-au retras...nu mi se pare corect...
Sa dezertezi e cea mai usoara alternativa...sa stai la masa tratativelor si sa infrunti problemele e mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Moni, eu ma impac cu sufletelul tau portocaliu...

Esti o scumpa...

MArynikule, nu cred ca e nevoie sa iti ceri scuze...fiecare avem dreptul la opinie...si suntem aici sa o acceptam sau nu...totul depinde de noi...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sincer mai fetelor, imi sunteti la fel de dragi ca si cele mai bune prietene ale mele. M-am bucurat si am suferit de fiecare data pentru fiecare din voi. Fara NICI o exceptie. CHiar e PACAT...

POZNICI CU NOI

8+

EL NINO

Mergi la inceput