Aspirante optimiste > 20 ani (259)
Raspunsuri - Pagina 5
Codruta27 spune:
Iti multumesc pentru sustinere, Alexa!
Caludela, departe de mine intentia de a va jigni! Oricum, in postarea anterioara am folosit sensul figurat al cuvantului "letargie" .
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Alexa.1983 spune:
Ba scuipati-ma...ca mie imi place
......
si nici nu sunt genul care sa o gandesc de 2 ori !!!!!
ce-i in gusa...si-n capusa......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

....Luna asta vine
...
LAURA
winter spune:
Claudela
ce sa zic...nu prea am noutati
Sunt Z12 si astept poate ovulez si eu zilele astea![]()
Va
pe toate!
claudela spune:
Codruta, e o treaba pe care putini o fac...sa isi asume responsabilitatea cuvintelor sale...imi pare rau sa o spun, dar chiar m-au indispus remarcile tale...
Mergem inainte oricum...![]()
maryb spune:
ma vad nevoita sa intru dupa atata timp si doar ca sa-mi exprim indignarea fata de atitudinea ta codruta....daca tu ai reusit din prima sa-ti fie de bine si sa duci sarcina cu bine pana la capat....dar de aici si pana la a jigni cu vorbele tale fete care se lupta de atata timp sa ramana insarcinate....nu mi se pare normal....incearca sa te pui in locul uneia dintre fete si nu cred ca ai mai fi avut tupeul sa spui asa ceva..... si si nu inteleg de ce te-ai simtit cand marynik nu a dat nici un nume....foarte urata atitudine ai avut....si foarte bine faci ca nu mai comentezi nimic....ai dat deja cu mucii-n fasole...
alexa, iar pe tine te stiam mai zvapaiata, dar nici chiar asa....se vede ca ai doar 23 de ani sau pe acolo....
pacat ca exista atatea rautati....mi se face sila deja........
maryb
Codruta27 spune:
Dar, imi asum responsabilitatea propriilor mele cuvinte! Si, pe langa asta, imi permit sa va mai dau un sfat! Renuntati la stres! Nu veti rezolva nimic cu stresul, daca nu ma credti pe mine, intrebati-va ginecologii!
Si, daca, tot v-ati aprins asa, va asigur ca nu o sa mai intervin in solidaritatea voastra!
Oricum nu mi se pare corect fata de aspirante, sa intru aici si sa spun eu cat imi e de rau, si de greata, si cat de mult m-am ingrasat! Si asta, v-o spun din suflet!
Eu va pup, va doresc succes si imi pare sincer rau ca v-am facut sa va simtiti jignite!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
monica_dicut spune:
mariuca noastra

mey, gata, ce-a fost a fost, nu a fost frumos dar asta este.
Eu nu o sa va las niciodata. Asta daca nu va deranjeaza ca o sa fiu cu burta si ca o sa intru tot la voi. Io sustin in continuare ca voi ati fost cel mai mare ajutor al meu in ultimile 6 luni sau cate au fost. Se mai intampla si certuri.
Probabil nici Codrutza nu o fi spus-o pana la urma cu rautate. Cine stie... hai sa lasam in urma ce a fost, sa nu ne suparam si sa fim optimiste.
IO vorbesc care nu dorm noaptea ca visez ca am toti virusii planetei si .... da dimineata ma scol optimista ![]()
Si pe voi va vreau la fel ca va iube mult mult mult de tot 
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO
claudela spune:
Sa nu uitam totusi ca cea mai de pret calitate a omului e rabdarea...si pentru ca noi suntem mai vechi si amortite pe aici...vom merge mai departe...