Aspirante optimiste > 20 ani (259)
Raspunsuri - Pagina 4
Codruta27 spune:
quote:
Originally posted by marynik
asa este Claudela ,unele dintre noi ne chinuim si suferim mult pt a avea un bb
vorba Alinushcai , pai sa nu te apunce toti nervii cand vin unele care nu stiu ce e aia problema in a concepe un copil ca ele au reusit din prima si ne dau noua lectii ce si cum e mai bine ...
dar nu mai zic nimik , ca ma apuca nervii si imi creste iar prolactina
cele care sunteti in situatia mea , intelegeti voi ce vreau sa spun
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Marynik, sa intelegem ca tu iti doresti un forum in care sa nu faceti altceva decat sa va plangeti una pe umarul celeilalte, nu? Atunci de ce nu deschideti un capitol nou, la care sa nu aiba acces decat fetele a caror speranta a murit demult!
Vreau, ca in numele norocoaselor, carora le-a iesit din prima, sa imi cer scuze pentru interventiile in letargia voastra, si pentru faptul ca am incercat sa va aducem o urma de speranta! Iertare!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Alexa.1983 spune:
ce aveti fetelor????
Va apucati de
? ![]()
Felicitari fetelor care au reusit din prima...
Desi eu nu am vazut nici un caz....
poate din luna a 2 a....dar bine ca au reusit...
ca ideea e sa plece cat mai multe...ca suntem
in sala de asteptare............................
Nu cred ca Marinik a vrut sa supere pe cineva...
s-a referit la cu totul altceva...e frustrant
sa vezi cum trec lunile si nu se apare
minunea....mai cedam si nervos....se intampla...
dar asta nu intervine in bucuria pe care o avem
fata de fetele care reusesc......................
Eu ador sa ma victimizez pe aici...as muri fara voi ![]()
dar oricum..in caz de 
DECLAR JOCURILE OLIMPICE BEBE 2008....DESCHISE!!!!!!
....Luna asta vine
...
LAURA
claudela spune:
Codruta, sa stii ca ne-ai cam jignit cu cele spuse...daca tu consideri "letargie" atitudinea noastra, da-mi voie sa te contrazic ... E o solidaritate construita in timp, cea care ne ajuta sa luptam pentru visul nostru!
Aici s-au construit prietenii mari chiar daca e mai greu de inteles...
monica_dicut spune:
Chiar ai fost rea Codrutza.
Nu vreau sa vb in numele lui marynik dar sa sti ca este dureros cand ajungi la o varsta si nu se intampla. Si daca imi aduc aminte nici tie nu ti-a iesit din prima. Nu cred ca la tine se referea cand a spus asta sau la vreuna din fetele care au scris la apsirante.
Eu cred ca aici suntem o familie si nimeni nu a vrut sa jigneasca. Sincer, pe mine m-au ajutat fetele astea enorm. Si ma doare sufletul cand vad ca nu vin cu noi la odisee.
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO
winter spune:
Buna fetelor!
Stiu ca nu am mai scris demult dar v-am citit in fiecare zi . Sincer eu cred ca imi sunteti un mare sprijin, pt. ca de multe ori imi dati puterea sa o iau de la capat in fiecare luna ...si sunt peste 2 ani de cand ma lupt sa am un bebe.
Sa stiti ca sunt alaturi de voi...
Alexa.1983 spune:
NU tabarati fetelor pe Codruta...
Ca a fost alaturi de noi si optimista....
Acum care e gravida e vinovata,a??????![]()
Mi se pare corect....
UMPLETI-MA DE VINOVATIE,VA ROOOG!!!!![]()
MI-E DRAG SI DE MARINIK 
si de CODRUTA

Codruta,mama, oricum nu s-a referit la tine!!!!!
Ca nu e cazul!!!!!
e,acum nu ma scuipati
va rooog
....Luna asta vine
...
LAURA
Codruta27 spune:
Fetele mele dragi, nu am absolut niciun chef sa ma cer cu nimeni. Solidaritatea voastra functioneaza , intr-adevar. Sunteti niste prietene virtuale foarte bune!
Ma bucur ca am reusit sa va trezesc din amorteala. Imi pot imagina ca este frustrant sa incerci in repetate randuri sa ramai insarcinata si sa nu reusesti, dar asta nu inseamna ca cele care si reusesc ar trebui sa taca, si sa nu zica nimic.
Mie mi-a iesit din prima, si nu am de gand sa va indispun cu asta!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
claudela spune:
Alexa, nu scuipam ca nu are sens...dar nu se cade o asemenea atitudine...nu aici...
Eu sunt de principiu sa te gandesti de 2 ori inainte de a spune ceva...
Winter, de cand nu ai mai trecut pe aici...Ce mai zici?
oanaiacovita spune:
Codruta, desi nu vreau sa par rea, eu as numi reactia ta, a cuiva care se vede cu sacii in caruta si uita prin ce a trecut sa ajunga unde a ajuns.
Sunt convinsa ca daca mai erai inca printre noi aspirante, nu aveai acea reactie.
Mi se pare pertinenta reactia Marynikai, pentru ca daca cineva incerca cat a incercat ea si trecea prin cate a tecut ea, cu siguranta ajungea la limita rabdarii.
Deci...eu, si sunt convinsa ca nu numai eu, sustin ideea Marynikai si vom fi in continuare familia care am fost si pana acum.
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
marynik spune:
Codruta , in primul rand speranta mea nu a murit ci este mai vie ca niciodata
Si eu chiar lupt sa am un copil si nu ma voi da batuta niciodata
Tu nu ma cunosti pe mine , nu stii prin ce am trecut eu in ultimul an iar asta nu ti da dreptul sa ma judeci asa
M ai jignit ff tare
In nici un caz eu nu am facut o aluzie referotoare tine , nu te inteleg de ce ai sarit asa
Nu stii ce inseamna sa treci prin 2 avorturi in decurs de 4 luni si apoi sa te lupti cu neputinta de a ramane din nou insarcinata
Si in momentul in care ramai insarcinata sa lupti cu toata forta sa duci pana la capat aceasta sarcina
Eu nu intru aici sa ma lamentez ,sa plang , sa urlu si sa cer mila din partea celorlalte
Si daca stau bine sa ma gandesc ne ai jignit pe toate , nu numai pe mine
Eu aici chiar mi am facut prietene apropiate si imi pare rau ca ai o asa parere despre noi
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe