Cafea cu aroma de femeie-73*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

La itm se depun ca hirtii: state si dovada platii.

Probabil si decizia.

Nu o lasa ca ultima instanta. E dreptul lui si trebuie sa profite. Nu e legal sa se joace asa cu el.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

O sa incercam sa vedem ce vom face.

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ina - Ma bucur ca sunteti bine si jucausi. Tu ai dreptate, dar ma gandeam ca poate, poate, daca vad ca nu au cu cine sa se joace, isi schimba tactica. Oricum cel mai bine este reclamatia.

Ramy - Incercati totusi sa luati o decizie cat mai repede si sa treceti la actiune.

Pupici lui CamyDany. Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salutare gagici!
Ramy, vad ca a sarit lumea cu sfaturi si e foarte bine; asta inseamna ca nu-ti mai fac si eu capul calendar, decat iti spun ca am vb cu contabila si mi-a sugerat sa faceti o plangere la dep. juridic de la ITM; trebuie ceva scris cu nr. de inregistrare; in urma acestei sesizari, vei primi un raspuns, va urma un control la acea firma; singura nelamurire este daca acea firma e inchisa sau nu, ca spuneai ca nu mai functioaneaza de vreo 2 ani;
Camydani este sora ta? ca vad ca e cu Mire de cealalta parte a baricadei..
ia spuneti...vreo veste de la Aida?

ps. fetelor, stiti la ce ma gandeam? la cat de guralive suntem, am fi bune de o greva impotriva patronilor astora care fac numai ce si cum le convine...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mersi Alic .
Oau tu mai mica tu mai rea sti cum ii vb aceea.
Da sti carei treaba ne baga cineva in seama? Sau ne baga la mititelu ca facem greva?
Hai ca eu sunt prima

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la cafeaua de la nr 74
cafengitzelor.

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamyDany spune:

Da, sunt sora lui Ramyteo ( Ramona), si Mirela a fost la mine ( cealalta sora), dar a plecat la servici. Pentru Alic, esti o fata deosebita....Iti multumesc si eu in numele lui Ramona, tocmai am fost si am scos bannii.Eu stiu ce-l mai bine cum este sa primesti bani si sa-ti dai seama ca nu esti singura pe lumea asta.Pupici!!!!

Mergi la inceput