Cafea cu aroma de femeie-73*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ramy fi mai optimista.

ma refeream sa nu-i dai antifebrile,raceala e insotita de febra un pic crescuta, dar nu e nevoie sa dai antitermice,abia cand urca la 38-38.5 se da medicament.temperatura este o reactie normala de aparare a organismului...la gradele astea nu e periculoasa.

infund-o bine cu vitamina c,lamaie ,miere.

hai pupice .

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata! Poftiti fetele la o cafea
Principe scuze ca te-am lasat singura aseara dar mi-am luat printesita la culcare. Pupici

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multam' de cafa Ramy ,am nevoi .
si o zi buna tuturor.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Dodo o zi buna si tie!
Eu trebuia sa plec de acasa dar daca nu am cu cine o lasa pe Teo nu pot pleca , era o urgenta dar sper ca sa nu se lase cu necaz.
VA pup si pupal si pe Bogdanel.

eu

Mergi la inceput

Ramy eu nu am avut niciodata cu cine sa-l las pe Bogdan prin urmare a mers peste tot cu mine.Chiar si cand a trebuit sa mut toate actele de la Braila la Constanta 3 luni am facut acest traseu dus-intors cu el in brate
si noi pe amandoua.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Da si eu la fel ca nu am cu cine o lasa si tot timpul o iau cu mine dar daca imi face febra acum nu pot sa plec cu ea asa nu? Poate mai fac una buna. Asa ca sper ca ma duc maine ca e si lung drumul adica vreo trei km cred ca sunt. Asta e daca mi se intampla maine ceva ca ma duc acolo sa stiti ca iar vin si plang ,pregatitiva
HAi ca va pup

eu

Mergi la inceput

Ramy.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Aida Domne ajuta!!! sintem aici.

Ramy nu vreau sa te supar dar hai sa gasim o solutie. Din ce am citit eu, nu pare a fi un caz pierdut. Deci nu dispera ci hai sa incercam sa rezolvam ... impreuna daca vrei. Pentru inceput: cartea de munca e la I T M ? Sau e la angajator? Daca e la ITM mergi si fa o cerere ptr a o scoate si vezi exact ce ti se spune.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Ina cartea e la ITM si am fost acolo adica cu sotul si i-a spus ca mai intai tre sa ii plateasca cartea de munca si mai trebuie sa ii faca hartia aia cu statele de plata daca zic bine. nu putem nici macar renunta la lunile alea ca sa si-o scoata asa ne-a zis.

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

inseamna ca soc. respectiva nu a depus statele si dovada platii. Asta nu intra in sarcina sotului tau.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput