Cafea cu aroma de femeie-73*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Stiu Ramy despre ce vorbesti
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

dap stiu ca sti ca noah...
Alic te-ai blocat? Nu mai zici nik?
W ce mai faci?

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Alic (zic nu stiu sigur) probabil crede ca trebuie sa-i dea in judecata ca sa-i inchida cartea de munca si sa o poata muta la noul loc de maunca.Dra nu era avocatul poporului la care poate apela?!Trebuie sa fie o metoda.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Da ai mare dreptate da nu ne putem pune cu ei la banii nostri ....nu ne baga nimeni in seama credema. Poi de unde sa mai dai si la altii cand noi de abia ne taraim curu? Adica cam din 150 de euro pe luna

eu

stati un pic, sa vad daca am inteles bine; sotul tau are cartea de munca la fosta firma la care a fost angajat, da? aia nu-i inchid contractul din cauza ca sotul tau le datoreaza 200 de euro; interesant este de can nu mai lucreaza sotul tau la ei si daca contractul lui de munca ruleaza in continuare; hai, lamureste-ma, ca cred ca-s batuta in cap
in rest, bine ca Teo e sanatoasa, asta conteaza poate cel mai mult dintre toate, desi stiu ca intotdeauna ne dorim mai mult decat avem, ca sa suntem plamaditi noi oamenii

ALICe
eu

Mergi la inceput

Apoi iar noi doua
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Scuze Alic am crezut ca ai plecat,ma bucur ca nu ai facut-o.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

nu-i bai, stai linistita, doar ca merge mai greu ori netul ori forumul; in plus alerg pe-aici, sa-i fac ceva papic sotului, ca-i gripat si ma cam ingrijoreaza cu febra care nu-i mai trece; dar sa speram ca maine va fi mai bine....
oricum, sunt aici sa dezbatem problema dreptului muncii!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Mei a meu nu lucra cu carte de munca intelegi lucra la zi adica daca merge la lucru ia bani daca nu nu ia. A lucrat la ei la magazin si dupa ce au dat magazinul in chirie altora pe Tibi l-au rugat sa mearga la ei sa ii lucre la casa ca si-au facut casa si Tibi le-a ridicat o camera , Tibi le-a zis ca nu vrea sa ii dea bani doar atunnci cand voi naste ca se apropia, sa ii dea 200 de euro care i-a cerut inapoi dupa cateva luni. Pe cand ne-am trezit ca Tibi a vrut sa se angajeze intr-alta parte ne-am trezit ca nu e platita cateva luni bune si ca nu poate sa si-o scoata , am incercat sa vedem daca renunta la lunile alea poate si ni s-a spus ca nu. Dar fosta sefa a zis ca daca ii dam aia 200 de euro atunci ii incheie cartea de munca si daca nu ii dam nu ii incheie. Asa si a facut am putut noi tot umbla ca de rezolvat nu am rezolvat nimic. Acum singura solutie care ar fi in favoarea noastra e ca sa platim noi cartea de munca si sa si-o poata scoata. Acum sti?
Si ca cer mai mult de la viata nu cer dar macar painea de zi cu zi daca ne-am puteao asigura dar ...

eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Scuze Alic am crezut ca ai plecat,ma bucur ca nu ai facut-o.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Nici eu nu am plecat da a trebuit sa o schimb pe Teolina ca a fost toata transpirata.
Alic si Teo e racita si nu am bani nici macar de kkturi de medicamente. nici macar echinaceea nu mai am.

eu

Mergi la inceput

Alic insanatosire grabnica sotzului tau.
Da dreptul muncii la patronii care in RO isi cam fac "de cap".Cei drept nu toti dar sunt si din cei ce fac ce vor
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Dodo se pare ca noi ne-am ales cate un pereete ca din ce am vazut tot asa vb cu capul de perete. Poate ne mai ametim si noi

eu

Mergi la inceput