Cafea cu aroma de femeie-73*
Raspunsuri - Pagina 13
ramyteo spune:
De i s-a blocat calc. la soramea si ii frica sa mai intre nici nu stie asa bine pana nu vine sa ii arat sti?
Aida vezi cu o pagina in urma ca ai sa citi despre ea si mititica.
Eu? Cite si tu la "EU"
eu
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Alic au aparut vesti de la Aida gasesti si la umnitare si aici cred ca o pag in urma.
Ramy eu astept toate neamurile
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Dap Dodo era atat de necajita si ea cu Andrei al ei si i-am zis ca sa-si faca si ea id aici ca ii trece timpul mai usor. Si acum daca i s-a blocat calc. nu mai vrea. Prima data tre sa ii arat io cred ca dupaia o sa intre si ea.
eu
wonderful spune:
Buna sera,fetili!Va tot citesc dar nu prea postez ca n-am ce si cum.Ce mai poti spune Aidei?Nimic.Am vorbit cu ea pe mess,este f. realista.Nu mi s-a parut a avea nevoie de vorbe de consolare.Cred ca chiar o agaseaza.De aia doar citesc sau ascult.Toate vorbele raman in gat pt. ca le gasesc stupide,inutile.
Dodo-pui spune:
W am vorbit si io cu Aida pe mess si pe cuvant de om toata discutia cu ea a fost o lectie de viata pt mine.
Aida tot respectul meu pt tine MAMA si LUPTATOARE
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
wonderful spune:
Exact.Dar ne-am lipsi toti bucurosi de lectii din astea blestemate.
Asa este cum spui tu,e lucida,trage cu dintii de orice posibilitate.
alic spune:
am citit de Aida, e bine ca au gasit macra calea asta de mijloc deocamdata; sa vedem ce zice can ajunge acasa...ana atunci ma inclin cu tot respectul in fata curajului de a infrunta realitatea; toate avem de invatat multe de la ea; Aida si Emma
Ramy
, nu-mi vine sa cred ce citesc, mai ales de tine, care esti superoptimista; stai un pic, ca ma gandesc ca mai exista si legi si doctori; apropo de sotul tau, n-am inteles...cum adica fostii sefi au tras sfori? si de ce te-ar costa 1000 de lei ca sa faceti carte de munca? dar ce mai..traiti in jungla? trebuie sa existe o portita...
si Teo, inteleg ca are o problema cu inimioara? de asta ramane fara aer?
scuza-ma daca-s prea insistenta, dar nu ma pot abtine
ALICe

eu
ramyteo spune:
Alic da cruda realitate si inca nu am spus tot , dar sa sti ca asa e nu avem ce face, ni s-a intors spatele, ca nu poate sa-si scoata cartea de munca ca il cost atata. Cine are relatii merge cu ele si castiga in schimb noi...
Nu Teo e bine acum , nu are nimic la inimioara ma gandesc ca imi atrageau atentia ca in fiecare zi mi-o consultato dar din cauza travaliului lung si nascut prematur ceea ce dr. a zis ca am nascut la 38-39 de saptamani ceea ce nu poate fi adevarat. Eh asta e, sper sa fie bine de acum.ceea ce mia- spus dr. sa am grija de ea sa nu planga dar a mai plans si nu a mai ramas fara aer. Sper ca nu mai e nimic.
eu
Dodo-pui spune:
Alic (zic nu stiu sigur) probabil crede ca trebuie sa-i dea in judecata ca sa-i inchida cartea de munca si sa o poata muta la noul loc de maunca.Dra nu era avocatul poporului la care poate apela?!Trebuie sa fie o metoda.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Alic (zic nu stiu sigur) probabil crede ca trebuie sa-i dea in judecata ca sa-i inchida cartea de munca si sa o poata muta la noul loc de maunca.Dra nu era avocatul poporului la care poate apela?!Trebuie sa fie o metoda.Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Da ai mare dreptate da nu ne putem pune cu ei la banii nostri ....nu ne baga nimeni in seama credema. Poi de unde sa mai dai si la altii cand noi de abia ne taraim curu? Adica cam din 150 de euro pe luna

eu