Leoaicele DC (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!

Lilia , multa sanatate pentru Amelia (apropo, i-mi place mult numele) Si multumim de urari...dar se pare ca in curand va ajunge iar la spital pentru piciorul stang de data asta, sper ca pt ultima oara

Katty , felicitari pentru marirea de salariu

Placinta cu branza , de data asta am facut-o in graba si nu am mai facut eu foile, am facut cu foi de placinta de la Bella si a iesit super buna am pus branza dulce si putina branza sarata ca sa nu fie numai dulce, zahar, stafide si coaja de portocala ca lamai nu mai aveam in casa

Azi iar am gatit dar maine mergem la cumparaturi si in parc asa ca recuperam statul in casa de azi

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

2008-02-13
Va trebui sa te ocupi mai serios de sanatatea ta si a celor din familie. Neincrederea in partener va disparea astazi. Lucrurile se rezolva, iar relatia de cuplu va fi din ce in ce mai infloritoare.

Buna dimineata si cana de ness bun-bunutz3 in 1
O zi cat mai frumoasa.
intregul.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Dodo, multumim pt horoscop, tare fain e azi :-)
Catutza, sanatati la voi !
Spor la treburi tuturor.
Sunt prin zona ...
Beau cafeluta si eu k e nevoie :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata dragele mele, vin si eu la o cafea cu voi, daca ma primiti!

sper ca sunteti bine si va doresc o zi buna si frumoasa.....si mie una in care sa primesc o veste buna....

sanatate multa la puiutii vostri!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si de la mine,
si eu cu cafeaua aproape terminata in fata!
Anca, sper sa ai vestile pe care ti le doresti!!! Multumim ca ne tii fruntile descretite de ras!!!
Vad ca toata lumea e vesela, io-s la fel (desi un pic ma doare capul), dar seful a sarit cu salariul destul de bine, asa ca nu mai am motive sa-l tracasez o vreme! Asa ca, da, trebuie sa dau de baut!
Catutza, sper sa se rezolve cu piciorul sotului tau de data asta ca tare chinuitor cred ca e si pentru el si pentru tine!!
Gabi, ce preferinte are Bogdan la desene??? Orice, sau are anumiti eroi preferati? Al meu acum e cu Power Rangers de pe Jetix, e disperat dupa ei!! (M-am uitat si eu de cateva ori si sunt ok)

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

da da o sa vi le descretesc ori de cate ori gasesc ceva veritabil ca si astea sunt pe sub mana!

si katty cand dai de beut draguta, c aeu o sa vin cu ceva dulce nu stiu ce dar impovizez!
nu de alta dar sa tina marirea si sa mai vina ....poate si la mine, nu stiu cand dar cine stie iti tragi si tu asa un picior si ne mai pricopsim si noi cu ceav creitari in plus la leafa!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Ahaaaaaa, azi bem deci
Anca, ce veste astepti ? Tinem pumnii sa o ai !

Restul de leoaice pe unde umblati ???

Mergi la inceput

la o firma la care vreau musai fusesi la 2 interviuri si acum astept raspunul final si am niste emotii........ca daca ma pun mananc o ciocolata, de fapt o galeata de ciocolata asa ca sa imi treac stresul!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Atunci scoatem

Sa dea de baut si Anca !!!

Mergi la inceput

daca iese bem pana nu mai putem va invit si unde nu ajunge trimit cu prastia ca a facut tata un vin rosu bun........

cred ca n eputem opri inbeci la el......sa nu ne mai chinuim sa punem in pahare!

POZE VLADUT

Mergi la inceput