Leoaicele DC (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Daria apoi vecinul trebuie la ce a lasat in casa ta.
Referitor la horoscop asa i-am zis sotzului ca stau acasa sa fie sigur iar el cand vine de la servici sa cumpere ce mai trebuie.
Bogdan e bine atat cat prevede .
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare

Daria , am vazut pozele de la teatru, tu arati bine iar de Giulia ce sa mai spun e febletea mea Cad se apuca vecinul de zugraveala? Ca am vazut dezastrul

Dodo , vad ca ai avut logoree azi , iar ai stat in casa ca a fost urat la CT?

Noi azi nu am facut nimic, doar curat, o placinta cu branza, am bagat o masina la spalat si in rest nimic doar joaca cu Bia

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza te-ai prins
Doamne ajuta!

Tot noi

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai ,uitati horoscopul de azi:
Marti, 12 februarie 2008

Cu sosirea lui Saturn in cerul tau astral, intri intr-o faza mai austera in viata profesionala. Poti sa progresezi si sa-ti ameliorezi situatia, insa numai daca depui eforturile cerute. Cele mai bune atuuri ale tale sunt energia si vointa. In fond, nu trebuie sa te bazezi numai pe noroc.
Va doresc o zi buna.
Doamne ajuta!

Tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceaustoc :-) Cum se saluta pe la noi.
Dodo, abia azi pun coletul, sper sa fie bune ...
Ce faceti fetele, cine vine la un 3 in 1 cu muuult lapte ? :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Cat mi-am dorit sa stau.. si am stat... de paza vreo doua nopti ca Amelia a facut febra... alta data sa fiu atenta ce imi doresc si sa termin ideea cand spun ceva... Ieri a stat acasa cu tati, azi, desi mai avea niste muci, am dus-o la cresa. Macar bine ca nu are febra.

Gabi, ma bucur ca ai vesti bune despre starea lui Bogdanel. Sa o tina tot asa.

Cata, ce bine ca MIhai s-a vindecat cu piciorul. sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva.

Daria, uau, ardei umpluti? mneam..
Of, dar te-a inundat bine nu asa in gluma

Anca, ai reusit cu tabelul ala? Nici mie nu imi plac lucrurile migaloase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata,
Lilia,, imi pare rau ca a fost Amelia bolnavioara, bine ca acum e mai bine!
Dimineata tusea destul de magaresc si Andrei, dar l-am dus totusi, fiindca am un control la firma si nu ma puteam ocupa de el daca-l luam cu mine, iar sotul e la un examen. Ii ducea si la circ, asa ca sper sa fie totul bine diseara!
Gabi, multumim ptr. horoscop, sa-l pui zilnic, intr-o perioada il scriam si eu, dar mi-a trecut! La mine nu se prea potriveste, tocmai m-a anuntat sefu' ca s-a uitat si el pe salarii si a constatat (!!!!!) ca ce salariu mic am!!! Sa vedem cu ce va sari! Si eu care ma pregateam de o confruntare!!!
Daria, frumoasa poza cu voi, urate pozele cu inundatia!!! Care e verdictul cu vecinul uituc? Plateste sau nu?
Catutza, ai terminat placinta cu branza????

O zi buna!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lilia, muuulta sanatate la voi !
Catutza, placintaaa ... mai ales cu branza ... cum o faci ? K io nush face cu branza, ceva nu mi iese bine :(
Katty, noroc la marirea salariului !!! Dai de beut !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

bine v-am gasit si ma bucur sa va intalnesc ieri am cam tras chiulul.

Lilia nu e doar un tabel a fost un planner pe saptamani desfasurator in constuctii!

azi va pup pe toate si va mai trimit cate cev asa va binedispun ce ziceti?

TRACTOR = actor cu mult trac > TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie > TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna > VEDETA = nava mica de razboi care se bucura de o deosebita > popularitate > BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe > A GENERALIZA = verb mai mare in grad decat "a coloneliza”

GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane" > HAITI = grupuri de lupi flamanzi care bantuie prin judetul Botosani > LESINA = pe unde merge "le tren" > LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucura un ziarist la iesirea > din inchisoare > MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri > MOLIERE = cutiute in care se pastreaza naftalina > NASTURE = plasture pentru nas > PLASTURE = nasture din material plastic > PITON = peshte a carui lungime declarata se obtine din cea reala prin > inmultire cu 3,14 > RATEU = pateu din carne de ratza > SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi > familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu. > SCUMPETE = termen dragastos adresat femeii iubite pe timp de inflatie

Dialog politist-sofer oprit de radar -Cu ce viteza ziceai ca mergi dom'ne? -Cu a patra!

NOU!!! Super Promotie!!! Razuieste vopseaua de pe 3 BMW-uri si poti castiga : 1000 de injuraturi de mama, 100 de amenintari cu bataia, 10 ani de parnaie, sau MARELE PREMIU, O EXCURSIE DE 5 STELE LA... REANIMARE!!! NOU!!! Super Promotie!!! SI TU POTI CASTIGA !!!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Buna dragelor ne-am intors ,am papat si acum Bodoganici isi ia"portia"de dessssene
Catutza si eu astept retzeta de placinte cu branza;
Daria astept semn ca sa pot atentiona postasul;
Lilia insanatosire grabnica puiutzei,
Katty nici la mine nu se potriveste dar asa scrie asa copii sa dea DD sa fie o marire cat mai consistenta de salariu.
Doamne ajuta!

Tot noi

Mergi la inceput