Leoaicele DC (10)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:

Katty, super, ultima e bestiala ! Multumiiim !
Ledi, sper k ai o zi usoara la munci !
Anca, la tine cum e ?!
Catutza, pe unde esti ?
Lilia ?...
Dodo, cum a fost la gradi ???
La noi e super ok ... asteptam ora 6 pm :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
anca_vlad spune:
vremea e frumoasa afat eu am o ditamai buba la gura in rest am reluat bestjobs in brate si inca mai sap c atre sa fac o schimbare anul acesta ca altfel aici imbatranesc si nu vreau....deci sunt pe calea cea buna!
imi revin psihic ca fizic ma simt ff obosita!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Dodo-pui spune:
quote:Cam asa a fost la noi
Originally posted by mamagiuliei
Dodo, cum a fost la gradi ???
Ce-ai facut Bodo azi la gradi?
Bodo:-Lai-lai cu Doana(au cantat)
eu:Si?
Bodo: Vuuuu(au vorbit si cantat despre vapoare)
eu:Si?
Bodo:Dessene degeene
Anca toate-s trecatoare

Katty
pt urari si glumitze;Leditia

Lilia,Catutza cum sunteti azi?
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
anca_vlad spune:
dodo cum sunt sandalutele?
lilia am citit povestea voastra si m-am uitat la poze si am vazut doua invingatoare!
sa iti traiasca mica invingatoare si sa creasca mare ca frumoasa este!

POZE VLADUT
Dodo-pui spune:
dodo cum sunt sandalutele?
Anca
sandalele sunt in picioarele lui Bodo ii ies putin varfurile degetelor mari in afara dar inca se pot purta
Am descoperit unde era gresita adresa
Multumesc inca odata.
Despre carti si puzzle ce sa spun am facut nani cu ele
anca_vlad spune:
sa le stapaniti sanatosi de acum si sa va bucurati de ele si promit sa revenim!
POZE VLADUT
szivarvany spune:
Dodo, si eu dau de stire cum gasim !!!
Anca, unde e povestea Liliei ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
LiliaToma spune:
salutare
eu la serviciu ca de obicei
azi am vizitat Casa poporului si Muzeul National de Istorie. A trebuit sa insotesc doi belgieni. M-am cam balbait la capitolul istorie si relatare a ei( nu am fost niciodata impatimita a istoriei) dar a fost interesant totusi.
Daria, uite asa si eu sunt o pofticioasa. Inca la serviciu ma pot abtine daca nu ies, atunci e ok, ciugulesc ce am. dar acasa... e rusine de mine ca tot scormonesc ce sa mai mananc. Bravo Giuliei ca a fost cuminte la stomatolog. sanatate multa la amandoua
Leditia, bine ai revenit. Arati ft bine si iti doresc ca fericirea de care spuneai, sa dureze cat mai mult, iar planurile sa se realizeze cat mai frumos.
Cata, merita de mers la Ikea ptr cadouri? Cum se mai simte Bia?
Katty, o sa incerc si eu salata ardeleneasca de care vorbeai, cat mai curand cred. Merci de idee
Anca, cu atatia bucatari in familie si tu inca mai gatesti? ![]()
Cat despre cei care te-au indispus, eu zic asa: am o vorba mereu, un fel de motto '' Tot ce se intampla, se intampla spre bine''. Sunt sigura ca o sa gasesti altceva care iti va placea mai mult. Pe de alta parte spui ca ai multe avantaje la jobul actual, trebuie sa pui in balanta ce pierzi si ce castigi. Din cate inteleg jobul nou ti-ar fi oferit doar bani mai multi si lucrul intr-o multinationala. Cred ca mult mai putine comparativ cu ce ai, cu faptul ca acuma jobul iti permite de toate cate un pic. Pupici si nu fi trista ca e asa de frumoasa viata si nu merita sa pierdem nici o clipa cu ganduri negre.
Merci de complimente referitor la poze si poveste...
Gabi, ce haios e Bogdanel! Eu tare vreau sa ne vedem cand vii, asa ca o sa iti las pe PM nr meu, si tu pe al tau te rog, ca nu scapi de mine. Pe ce data ziceai ca vii?
anca_vlad spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Dodo, si eu dau de stire cum gasim !!!
Anca, unde e povestea Liliei ?
Daria &GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
jos la semnatura
lilia asa este ai dreptate dar sti tu cum suntem noi leoaicele nu ne place sa batem pasul pe loc........asa ca avantaje avantaje dar aici imi moare creierul incet dar sigur eu ca si voi de altfel sunt om de catinune si ma simt bine cand "vanez"
POZE VLADUT
Dodo-pui spune:
Gabi, ce haios e Bogdanel! Eu tare vreau sa ne vedem cand vii, asa ca o sa iti las pe PM nr meu, si tu pe al tau te rog, ca nu scapi de mine. Pe ce data ziceai ca vii?
Lilia
o sa spun exact data cand ajung (nu o stiu inca)in Bucuresti si eu abia astept sa ne cunoastem .Astept PM-ul 
Luptatoarea si pe mamaei.