Leoaicele DC (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

in general sunt o optimista incurabila si chiar atunci cand paharul e mai gol eu tot mai plin asa il vad...dar azi e azi .... si ma mai apuca si pe mine cate o zi ca asta....dar trece de manie cica va fi vreme mai buna ... si nu aduce anu' ce aduce ceasu'!

dar azi am nevoie de voi asa ca de asta sunt aicilea...si ca sa nu nuit ce avantaje are acest job unde sunt acum vi le spun si voua...salariu bun, munca putina sa nu ne stricam prea tare din cauza stresului, liber cand vrei daca e nevoie, adica nu cade firma daca copilul e bolnav si tu cu el acasa, daca tre sa rezolvi ceva personal in orele de serviciu se poate.......prima de paste de craciun si de concediu+ziua de nastere sarbatorita la restaurant + prima din partea colegilor +salariuu cu nr 13
...si liber la DC!

incep sa imi revin si nu e chiar departe de casa!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah vezi k nu e asa de rau, k poate fi mai bine, sau macar sigur nu va fi mai rau !!!
Si Anca, toata lumea are voie sa aibe zile din`astea !

Io intotdeauna zic ca am voie sa ma simt cum ma simt d`aia ca am muuulti hormoni :-))) Si cui nu i place, sa fuga sa nu l ajung din urma ca l bat daca sunt contrazisa :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

azi e ziua mea asa ca stati departe ca nu va las azi e ziua mea sa fiu cu capsa pusa!

da?

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anca eu stau f departe ,caci daca-mi aduc bine aminte nu cred ca a trecut o luna cand faceam ca trenu'n gara si-a trecut .
Daria ...
vai ce lene pe la mine...prin urmare
intregul fara exceptii.,si cate o pt fiecare.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata celor mai si mai,
o zi frumoasa va doresc,azi Bodo are gradi

Faci eforturi disperate pentru a rezolva situatiile aparute in profesie. Interesul pentru chestiunile materiale este mult accentuat, dar e bine sa stii ca riscurile iti pot aduce pagube.
Incearca sa rezolvi problemele de la servici fara prea mult stres, altfel santatea ta va avea de suferit. Banii vor fi aceeasi indiferent de treburile pe care le vei rezolva in aceasta perioada. In dragoste ai parte numai de succese, reusesti sa captezi atentia celui care ti-a cazut cu tronc si e momentul sa ai mai mult curaj si sa faci primul pas. Norocul e de partea ta, dar nu forta nota.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

va salut si eu azi cu stare de sprit ceva mai buna decat ieri dar nu formidabila, haidetila o cafea sa ne mai veselim si putin rom!

de beut asa cum am promis poate dau peste vreo 2 luni ca eu nu imi pierd asa repede speranta asta moare ultima!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, trimit soare si azi ! Desi e frig de crapa pietrele ...
Dodo, pupici la voi, cum sunteti azi ? Ce program aveti ?
Anca, pupici multi si la tine !!!

Noi avem muci pana la genunchi, pediatra nu a fost aseara, asa k am tratat caprita cu paracetamol, vit C si muuulti pupici :-)
Io st bine :-) coma de abia vad, dar sunt bine :-)

Cine mai vine la cafeluta cu noi ??? ??? ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

yo yo yo mai beau o cafea ca e asa de buna..........ma face sa m asimt a om!

va pup pe toate si ce m-as face fara voi!

uf ce bine ca v-am descoperit!

vladut e bine cu burtica se pare ca isi revine, si de gradi a lui sunt multumita!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Va salut si eu repejor ca ma pregatesc sa plec la munca...Va pup si va doresc o zi excelenta..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Intru si eu mai la spartul targului, dar tot cu o cafea buna in fata!
Anca, ma bucur ca ti s-a mai inseninat sufletul!!!
Daria, sanatate multa Giuliei,, sa-i dispara mucisorii, cred ca pupicii tai o fac mai repede bine decat medicamentele !!
Gabi, multam iar ptr. horo, ma bucur ptr. progresele lui Bogdanel, sper sa mearga din bine spre mai bine!
Si ptr. descretirea sufletului 3 glumite:

Un sofer mergind pe drum cu masina intilneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mina,omul se opreste si o ia.
-Ce aveti in canistra?
-Benzina.
-Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?
-Lasa ca va stiu eu pe voi,cum intram in padure cum se termina benzina.

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit:
- Nici tu n-ai somn?

In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!

Sa aveti o zi minunata!
Diseara avem Carcotasi!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput