Cafea cu aroma de femei-72*
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Dodo, si tu trebuie sa fi puternica.Bogdanel are nevoie de sustinere..
noi
stii necazurile te intarescIn oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
lulu_boches spune:
Dodo, spune-mi te rog ce joc(fara calc si Tv), sa-i cumpar Luanei, ca sa nu se plictiseasca?Trebuie sa-i dau de lucru, ca-i face "viata grea", bunicii mele.
noi
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Dodo, spune-mi te rog ce joc(fara calc si Tv), sa-i cumpar Luanei, ca sa nu se plictiseasca?Trebuie sa-i dau de lucru, ca-i face "viata grea", bunicii mele.
noi
Cati ani are Luana?
In oraselul copiilor
lulu_boches spune:
5 ani si patru luni.Imi trebuie ceva sa o preocupe mult, sa-i ocupe timpu liber, care il are, nu merge la gradi.
Ina-mersi de hotel.Vai buzunaru meu.
noi
Dodo-pui spune:
Pt varsta asta sunt puzzele de 6,9,12 piese.Sunt carticele( care-i invata sa si in acelasi timp sunt si pt motricitate)care trebuie sa tzeasa ,lipeasca,decopeze,coloreze...
Acum depinde si ce-i place.Lui Bogdan ii plac f mult puzzele si le face pe cele de 6 piese singur si sa "dio"(coloreze-mazgaleasca).
In oraselul copiilor
Dodo-pui spune:
Mai sunt jocurile lego de constructii ajuta imaginatia(casa papusii,parcare,auto,...)
In oraselul copiilor
principe spune:
lulu,
sunt carti care o invata sa faca colage 8nu stiu daca am scris bine)
carti cu tot feluri de lucruri manuale si distractive.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
lulu_boches spune:
De colorat s-a cam plictisit.Cu calc nu prea sunt eu deacord.O sa incerc lego.Trebuie sa fac ceva, ca toata sapt ii face "viata grea" bietei mele bunicute.Are multa energie si trebuie consumata cumva...Ieri i-a luat ghemele si s-a jucat fotbal cu ele prin casa, mai are bunica mea si un pechinez care suporta orice ii face fiica mea, si crede-ma ca nu scapa usor.
noi
lulu_boches spune:
Pustoaica mea,merge la gradi, doar ca acu i-am dat eu "vacanta", pana mai trece valu cu viroza, ca sunt parinti pe care nu intereseaza, prea mult de alti copii asa ca isi aduc copilul la gradi, chiar daca ii cu mucii-n gura
.
Dodo, Pricipeso
noi