Cafea cu aroma de femei-72*
Raspunsuri - Pagina 4
wonderful spune:
Buna seara,fetele.
Da,Dodo,e greu sa gandesti pozitiv cand speram toata ca vestile sa fie bune,si cand colo...
Maadi spune:
Tot incerc sa scriu ceva si nu reusesc.
Dar intr-adevar, trebuie sa ne adunam cu toate, sa gandim pozitiv,sa asteptam Matzisoarele sa vina cu bine acasa si vorba Andei, sa ne organizam intr-un fel, pentru a fi cat mai mult de ajutor.
Cu siguranta exista o solutie, care sa o faca bine pe pisoiasa noastra.
Dodo - Lasa soriceii ca nu plac la matze.
Si fi sigura ca nimeni nu are cum sa se supere pe tine.
lulu_boches spune:
quote:Am citit tot, doar ca nu pot scrie mare lucru.Noroc ca sunt singura in birou.
Originally posted by Dodo-puiquote:
Originally posted by lulu_boches
?
Bucuria vine din lucruri marunte
Lena
Lena intoarcete o pag in urma si o sa intelegi.Eu nu mai pot si nu mai vreau sa.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Doamne ajuta!Bucuria vine din lucruri marunte
Lena
anda spune:
no uite cum m-o bagat aidutza si la voi la cafele. si descopar lucruri noi. ca de exemplu ca lulu-i din deva...ca si mine :)
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
lulu_boches spune:
quote:Ma bucur :).Sora mea sta in Chisoda...
Originally posted by anda
no uite cum m-o bagat aidutza si la voi la cafele. si descopar lucruri noi. ca de exemplu ca lulu-i din deva...ca si mine :)
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Cand ajung matzele acasa?
noi
Dodo-pui spune:
Fetelor gata am terminat de hranit masculii.Vreau sa reusim sa ne "veselim"pt binele lor.
Ramy ......Mire....
In oraselul copiilor
lulu_boches spune:
quote:Cam greu.Cum se poate, ca acu o luna era in regula, iar acu...Stau, gandesc si dau inapoi un "film",cand mi s-a spus ca fetita mea are tumoare la nas.....Nu mai pot scrie...
Originally posted by Dodo-pui
Fetelor gata am terminat de hranit masculii.Vreau sa reusim sa ne "veselim"pt binele lor.
Ramy ......Mire....
In oraselul copiilor
noi
Dodo-pui spune:
Lena cred ca stii si "bucuriile" dar e f important sa incercam sa fim optimiste.Orice gand bun atrage binele.Haide ca putem trebuie sa putyem pt ele.
In oraselul copiilor