Cafea cu aroma de femei-72*
Raspunsuri - Pagina 11
ramyteo spune:
Buna seara Iahim , bine ai revenit pe la noi ,poftim o cafea
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
Iahim bine ai venit pe la noi;
Ramy cafea maine caci acum striga Bogdan"Mama doana haide nani"(mama,doamna haide sa facem nani).
daca nu-i raspund de prima data ma strga si "Doana" poate aud mai bine
asta-i baiatul meu
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Vorbim maine bine ,dute si fa nani cu puiu mic va pupam si noapte buna.
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
Noapte buna tuturor si
sa aveti vise frumoase,DD sa va pazeasca.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Nu eu nu plec da sper ca ma lasa ficamea sa stau ca cine stie daca vrea sa se culce cu tacsu
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Maadi spune:
Ramyteo - si noi te iubim. Hai capul sus ca mai este putin si o sa-ti organizam un party duminica.
iahim spune:
Am citit paginile din urma,am citit si la umanitare despre Aida si Emma...offff,sper ca in cele din urma o sa fie bine...Aida are nevoie de noi...
Tu ce mai faci,Ramy?Eu sunt racita,desi m-am vsccinat,trezesc tot blocul cand tusesc...
ramyteo spune:
Aiiii da de unde sti?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI