Cafea cu aroma de femei-72*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mire hello suntem la alt capitol
Se vede ca ai inceput munca

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo_mire

Buna fetelor,

am reusit si eu sa mai intru putin pe net ca nu prea mai am timp am inceput serviciul si nu mai am timp de nimik. am citit ce ati mai pove voi,

va pup pe toate

Un trandafir cu un boboc

http://www.youtube.com/watch?v=arR3vtrSFgI
http://www.youtube.com/watch?v=zFCP9647QsY

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Am revenit. Mire m-a sunat si m-a intrebat ca unde ai intrebat de ea, Dodo si eu i-am zis ca pe la pagina 5 da nu i-am zis de capitol acum vad ca pe mesw a lasat ca ii plecata da ii zic.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Mire si sora ei
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Si noi te pupam si i-am zis ca a postat gresit si a zis cand ajunge acasa se uita ce a facut.
Sti ce bine e cand ma gandesc ca sunt atatea probleme pe lumea asta si noi mai avem puterea sa zambim.
Ficamea il face acum comando pe tacsu

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Ai vazut ca am copiat si postat io ceea ce a scris ea aici?!
Pey daca nu am face haz de necaz "neuronu'"ar deceda mai repede si fara nu prea se poate nik
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Mey fetelor, dar anul acesta a inceput rau. Sa dea DD sa se termine cu bine.

Ramyteo - Ce ai patit puiutza, pe langa faptul ca te-a tras curentul? Ai luat si tu ceva, un nurofen sau panadol?

Dodo - esti o dulce. Mereu esti aici sa imbarbatezi pe toata lumea. Sa dea DD sa fie bine la noul servici al sotului. Ma bucur mult de progresele lui Bogdanel. Poate in sfarsit apare soarele si pe strada voastra.

Mergi la inceput

Of da cate am mei de nu mai stiu ce sa faac...Am tador care ii bun. Da nu sunt necajita pe chestie de sanatate am alte cele pe cap.
Mersi pentru intrebare

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Ai vazut ca am copiat si postat io ceea ce a scris ea aici?!
Pey daca nu am face haz de necaz "neuronu'"ar deceda mai repede si fara nu prea se poate nik
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mai cate o data e cate o chestie de ras pe bune si eu zambesc si atat de parca is "dila" ma crezi? Nu mai am pofta de ras nu mai rad cu zgomot cum faceam o data, parca nici vlaga in mine nu am.
Dar noah acum cu toate problemele mele daca mai scriu pe aici parca ma mai linistesc.
nu stiu daca vi-a facut cineva vreo declaratie de dragoste dar eu va fac
VA IUBESC!!!!!!!

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

+
Buna seara,fetelor!Ce mai este nou?Ce mai stiti de Aida?Ma duc sa citesc...vad ca a-ti fost harnice!

Mergi la inceput