Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 16
anamy spune:
marinik
am facut stimulare cu closty si am facut bineinteles miercuri seara pregnyl de 5000.stiu ca pregnylul se elimina cam 1000 pe zi dar intradevar el poate influenta un test de sarcina.voi astepta pana pe 14 pt ca atunci tre sa imi vina rushii si daca nu au venit pana atunci voi face un test.

Codruta27 spune:
Fetelor, va pup, weekend placut!
Vorbim luni, ca maine plec la munteeee!!!!!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
oanaiacovita spune:
COdrutza, La multi ani pt maine...sa fii sanatoasa si sa ai un bebe la termen...
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
marynik spune:
quote:
Originally posted by anamy
marinik
am facut stimulare cu closty si am facut bineinteles miercuri seara pregnyl de 5000.stiu ca pregnylul se elimina cam 1000 pe zi dar intradevar el poate influenta un test de sarcina.voi astepta pana pe 14 pt ca atunci tre sa imi vina rushii si daca nu au venit pana atunci voi face un test.
ahaaa , deci ai facut...atunci mai asteapta putin ca sa fii sigura , sa nu ai indoieli
bafta !
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
anamy spune:
Fetelor va pup ,va mai tin la curent daca a reusit inseminarea.ma duc in patut.
o seara frumoasa va doresc
anamy spune:
marinik mersi si tie iti doresc bafta si sa ramaneti 
sa-mi spune-ti si mie cum ati reusit fetelor
!
pa pa

yubi spune:
Fetele mele dragi,acum am venit de la ecograf si nu se vede nimic in uter ,endometrul este de 7 mm si dupa ce vazu si testele de sarcina imi zise ca sigur a fost sarcina si sa nu mai iau utrogestan pt. ca este posibil sa am un avort menstrual ,in cel mai fericit caz.Cel mai nefericit ar fi sa am sarcina extrauterina .Imi zise sa ma duc din nou peste o saptamana,desi daca s-ar fi fixat ar fi trebuit sa se vada sacul gestational.Sunt pur si simplu distrusa ,nu ma pot oprii din plans 

http://bd.lilypie.com/2vjJp2.png
pusichet spune:
yubi imi pare rau .
dar zic eu, nu era mai bine sa iti dea sa faci si un betahcg?
poate totusi e prea mica si nu se vede.
eu sper sa fie bine la tine pina la urma.
fata
http://tt.lilypie.com/v9cyp2.png
in curind
Arianna_M spune:
Buna seara....
pupici pt toate fetele...
vroiam sa va povestesc ceva:...astazi m-am intalnit cu o fosta prietena care se chinuia de 17 ani sa faca un bb...si a reusit....prin FIV...avea incompatibilitate la sperma sotului...iar asta nu a descoperit-o decat acum 2 ani...a mers prin atatia medici...toate analizele ii ieseau bine...numai k nici un medic nu s-a gandit sa ii spuna sa faca testul post-coital..si cand l-a facut a vazut ce si cum...si singura solutie a fost fiv-ul.incompatibilitatea consta in faptul k aciditatea ei din vagin omora spematozoizii.
eu zik fetele care aveti analize bune si nu ati ramas niciodata faceti si acest test k nu strica.
deci capul sus...se poate si dupa 17 ani...
poop
....pana in iunie..!!!!!!
noname spune:
Neatza!!!
Ce faceti fetelor, nu v-ati trezit inca?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!!