Aspirante optimiste > 20 ani (258)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna oanaiacovita
ai fost parca zilele astea la doctorita sau am inteles eu gresit?ce ti-a zis,ce analize ti-a prescris?
ti-a dat ceva tratament sa iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna, Anamy.
Am fost la doctorita si mi-a dat tratament pt cortizolul marit.
Il voi face in februarie si in martie fac stimulare.

Apropo, insemniinare nu stiu daca a facut cineva pe aici...asa ca sa nu te sperii ca nu raspunde nimeni.
De obicei o sarcina incepe sa se vada in teste de la 7 zile dupa ovulatie(in cazul tau probabil dupa inseminare).

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by anamy

marinyk
ai mai facut stimulare cu closty pana acum?

nu

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

oanaiacovita,deci sa inteleg ca la doar 7 zile de la inseminare pot sa fac un test de sarcina ,nu e cam devreme?prietena mea e medic ginecoloc si as putea sa merg la ea la un eco,crezi ca s-ar vedea asa de repede?ard de nerabdare sa aflu cat mai repede.
deci vei incepe si tu stimularea ovariana.iti doresc sa ai foliculi babani si sa ramai insarcinata.
pe mine de la stimulare m-au durut ovarele si, si acum simt inca,plus ca ma doare burta de la inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai devreme de 5 saptamani nu ai ce sa vezi la eco...nici la 5 sapt nu stiu ce sanse sunt.
Daca ai o prietena ginecolo, cred ca stie ea cel mai bine cand poti vedea ce a iesit dupa inseminare.

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

CINE-I NASCUT IN FEBRUARIE...............
HAI SUS , HAI SUS, HAI SUS...............

SA BEA PAHARUL PANA LA FUND

HAI SUS, HAI SUS , HAI SUS.........
PT SARBATORITA DE MAINE
PT toate fetele

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

La 5 saptamani de obicei se vede doar sacul gestational, multi medici cheama pacientele mai tarziu, cand se vede si activitatea cardiaca.
Anamy intr-un timp era un subiect cu inseminare, poate acolo afli mai multe.

28+ cu Diana

Mergi la inceput

mersi oana de sfaturi.eu va las fetele ca ma duc in patut,nu ma prea simt eu in apele mele,ma doare burtica.sa ramaneti asa

Mergi la inceput

mersi kitzi
am intrat la capitolul inseminare dar fetele de acolo ori nu sint ori nu vor sa comunice si voi sinteti asa de dragute si simpatice.santeti mult mai comunicative ca la cap. inseminare.
mersi de sfaturi.deci in concluzie tre buie sa astept de mi se lungesc urechile ca la iepuras,sau pana patesc asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

anamy , nu stiu ce tratamente ai facut tu pt inseminare dar vezi ca pot influentza testele de sarcina
de exemplu daca ai facut inj cu pregnyl , asta influentzeaza caci contine hcg , din cate stiu eu se elimina din organism cam in 10 zile
zic sa nu te grabesti cu testul , fa l la data la care trebuia sa ti vina cm
spune ne mai bine ce tratament ai facut , noi pe aici nu am facut inseminari dar poate ne pricepem cat de cat la niste sfaturi

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput