Iasule, mandra cetate (68)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Am revenit dupa ce au binevoit cei de la RDS sa-mi dea iar netul...
Sa nu vorbesc intr-un ceas rau,dar noi n-am avut niciodata probleme cu RDS-ul.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
Miha, pana la inceputul acestui an, si eu ii laudam peste tot si ma dadeam mare ca ce misto merge netul meu de la RDS, cand altii se plangeau de cate probleme au. Si... uite-acum... din probleme in probleme cu ei o tinem... Sper sa n-ajungi ca mine...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Aud din ce in ce mai multi oameni ce au probleme cu RDS-ul,dar in acelasi timp din ce in ce mai multi care-si fac contract cu RDS-ul.Ceva nu se leaga...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
GabrielaG spune:
Daria, multumesc pt link-ul cu patinoarul...

, i-am explicat si lui otto despre ce e vorba.
Ralu, mersi din nou de pontul cu Palatul, sper sa fie de acord doamna invatatoare a lui Octavian, sa-i duca in vizita.
Ieri seara se duce MAtei in viteza la Otto, il strange in brate cat poate, acesta tipa si-i zice "Matei, ma doare", iar Matei ii spune senin: "Octavian, dragostea doare uneori..."...nu stiu unde o fi auzit replica, dar a spus-o la fix.
Pupici si o saptamana minunata, iar scolarilor si gradinitarilor, mult succes.
GAbriela si baietii
Edit:
Am gasit o poezie superba pe un link, se numeste pasarea sufletului, deschideti si cititi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156&whichpage=16
Darria spune:
Gabriela: cu placere
dar nu ai pt. ce. Daca detineam info concrete dar asa ........ Mititelul, cred ca a fost dezamagit. Cred ca abia astepta la patinoar.
O saptamana placuta tuturor, mai ales princhindeilor de gradi si scolareilor.
GabrielaG spune:
Buna dimineata....va invit din nou la ness...
Am si eu o rugaminte, intrebare: am un trandafir japonez de vreo 3 ani, l-am adus o crenguta, dar a prins radacini si chiar a si inflorit. Nu stiu ce are de cateva zile....i s-a vestejit, frunzele vad ca se chercesc si sincer nu stiu ce sa-i fac...nu e doar o frunza, sunt toate si asta ma ingrijoreaza. Sa sper ca vrea sa vegeteze si ca o sa-si revina? Sa-i schimb pamatul, ce sa-i fac?
Multumesc mult,
Gabriela si baietii

Ramonika spune:
neata - dau si eu un ceai negru.
gabi - nu ma pricep la gradinarit deocamdata, dar o sa trebuiasca sa invat, ca de la primavara vrem sa ne cultivam plante in gradina, cred ca o sa punem mai multe legume decat flori.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
mariussimiuc spune:
Helau! 
Gabi,e suficient de cald acolo unde tii trandafirul? E o planta careia ii place lumina si caldura,altfel se vestejeste.
Multumesc de invitatia la ness...raman la Inka. ![]()
Scuzati insistenta...
sunteti de acord sa donam banii de la Andreea pentru Ema? 
ghinetz spune:
Neata.
Gabriela, multumesc de ness, desi raman la Iacobs. Mai am, cine mai vrea? La Palat se viziteaza moca. Au fost ai mei baieti - cei mari - ieri. Lui Stefan i-a placut mult. Si lui tati, dar cel mai mult bunicului. A! De trandafir...uite, mama are un pont, dar nu stiu daca e pe bune sau doar sufera mama de prea multa singuratate. Deci...vorbeste cu el. (Ha! Ca-n filmul lui Almodovar!)Intreaba-l de ce e suparat. (bine, nu te astepta sa-ti si raspunda.
)
Matei a fost delicios cu replica. Eu ma gandesc de pe acum la primul moment cand vor invata pe propria piele ca uneroi dragostea doare. Of! (V-am spus ca Stefan e indragostit, nu? De acum trebuie sa asteptam prima deceptie, stiti cum e la varsta asta. Imi spunea ca daca ea nu-l iubeste nu mai raspunde niciodata la lectii. Ups! Si da-i munca de lamurire ca indiferent de situatie, la lectii trebuie sa raspunda ca ea sa vada ca e baiat destept si cuminte...Am intors-o si eu.)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
'Neata!
Eu vreau doar un ceiut cald, ca-s gripata... 

Sa aveti o saptamana buna!
Foto Ralu