Iasule, mandra cetate (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Da Miha...eu sunt de acord..vizavi de bani...
Gabriela

eu n-am contribuit cu nimic atunci cand s-au strans banutii, dar ma bucur pentru aceasta idee de a o ajuta pe Aida si pe Ema.

Foto Ralu

Mergi la inceput

20 februarie 2008 - este ultima zi in care mai puteti vizita Palatul Culturii, pentru ca de la 1 martie va intra in renovare generala, care va dura, din cate s-a anuntat, 3 ani. Cu siguranta, acest termen de 3 ani va fi depasit ca asa-i pe la romani...
In aceasta perioada, vizitatorii nu platesc bilet de intrare.
Se va demonta instalatia de iluminat abia amplasata acolo la sfarsitul lui 2007.
Biblioteca Asachi va fi nevoita sa gaseasca o locatie in care sa se mute.
Directoarea Complexului Muzeal "Moldova" a declarat ca la finalul lucrarilor, nimic in Palat nu va mai fi la fel ca pana acum.

Foto Ralu

Mergi la inceput

La multi ani, Anasol!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Anasol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANA MARIA!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miha, vad ca ti-ai completat semnatura, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, am vazut zilele trecute un anunt cu un patinoar acoperit pe sos Bucium 55 incepand cu luna februarie...stiti ceva mai multe info? Afisul mare e pus la intersectia dintre Bd. N. Iorga si BD. Socola

Raluca , multumim din nou de info cu Palatul Culturii, adica eu daca ma duc maine, e gratuit? Ca baietii mei, mai ales cel mare de mult timp bazaie...dar tot am spus ca e nevoie sa mai creasca....si stiu ca eu cand am fost copil am fost impresionata de sala cu ceasuri si tot felul de chestii tehnice...

O duminica frumoasa tuturor,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Miha, vad ca ti-ai completat semnatura, .

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna seara "Iasule"

Gabriela: despre patinoar doar ce am gasit in presa.
http://www.financiarul.ro/2008/02/09/patinoarul-acoperit-ice-mania-va-fi-inaugurat-la-toamna/

Duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Salutare si de la mine!
Am revenit dupa ce au binevoit cei de la RDS sa-mi dea iar netul...
Gabriela, da, teoretic, stiu ca toata luna, pana pe 20 februarie, e gratis la Palat.
Iar despre patinoar in Bucium, stiu doar ca e posibil sa se deschida, da' nimic mai mult. Nu-s interesata direct, deci nu m-am interesat.

Foto Ralu

Mergi la inceput