test de ovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya_ionescu spune:

buna , fetelor !
am facut deja al treilea test de ov . si urmarind prospectul mai atent , se pare ca erau negative. A doua liniuta se vede destul de slab , dar am inteles ca tb sa fie la fel de intensa ca prima ...... mare bataie de cap ! Voi ce stiti , exista tratamentept stimularea ovulatiei ? Saptamana viitoare ajung la dr si deja mor de frica . Va pup !

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Exista variate tratamente pt. stimularea ovulatiei dar din cite am inteles trebuie sa fi sigura ca nu ovulezi si nu sunt nici probleme cu trompele sau alte impedimente.... Alfel se genereaza alte probleme. Incerca sa vizualizezi capitolul tratamente naturiste. Oricum nici tratamentul naturist pt. stimulare oavariana nu l-as incerca fara sa am convingerea ca sunt ceva probleme cu ovulatia. Pina la urma si plantele contin substante care activeaza tot factorul hormonal.
Curaj la medic , chiar daca nu e prea agreabila intilnirea !
Pt. testele de urina optez pt. liniute de aceasi intensitate sau cel putin de intensitate foarte apropiata. La mine cea de-a doua liniuta apare , e drept destul de slaba , si in perioada menstrei. Respecta in primul rind prospectul apoi incearca sa observi cum decurg...liniutele la tine. Aici ceva informatii http://www.eva.ro/sanatate/articol251.html
Cea mai fidela monitorizare ramine cea ecografica dar daca nu e posibila pot fi utile si testele pe baza de urina ori saliva.

Mergi la inceput

PS. Scuzoaie pt. literele mincate ! (altfel , aceeasi etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya_ionescu spune:

multumesc mult pt raspuns , toriceli . O sa iti urmez sfaturile , pt ca stiu ca sunt sincere si bune.

anya

Mergi la inceput

Multa , multa bafta !

Mergi la inceput