A patit cineva asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu ii pasa de copii, nu ajuta cu treburile casei, cit a stat cu voi statea pe net cu alte femei, a pierdut toti banii familiei si acu e plecat dar ce te framinta e faptul ca n-are incredere in tine. Inteleg bine?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Nu ii pasa de copii, nu ajuta cu treburile casei, cit a stat cu voi statea pe net cu alte femei, a pierdut toti banii familiei si acu e plecat dar ce te framinta e faptul ca n-are incredere in tine. Inteleg bine?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

cam asa.in rest e un baiat de zahar....

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Potoliti-va, acum la spartul targului v-ati gandit si voi sa apareti, cand totul e rezolvat, conflictul aplanat si juramintele de dragoste reimprospatate?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:

A

Eh,Andrada draga,cam asa e...din pacate sau din fericire,nici eu nu stiu. Cum ai zis si tu:"E l'amore che muove il sole e le altre stelle..."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florinutza26

quote:

A

Eh,Andrada draga,cam asa e...din pacate sau din fericire,nici eu nu stiu. Cum ai zis si tu:"E l'amore che muove il sole e le altre stelle..."

pe urma va mirati ca pe unele dintre voi va iau barbatii la misto...

www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by maru
al meu sot nu sta la discutii pe net decat cu prietenii din tara!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

asta stii tu...doar nu vrei sa spuna ca .."da...am pe lista 7 vrabiute de 90-60-90" ..

ele se chema unchiu" de la tara...preoteasa din sat...blabla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by maru
al meu sot nu sta la discutii pe net decat cu prietenii din tara!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

asta stii tu...doar nu vrei sa spuna ca .."da...am pe lista 7 vrabiute de 90-60-90" ..

ele se chema unchiu" de la tara...preoteasa din sat...blabla

exact ce vroiam sa spun si eu, i spatele lui pretenul de la gradinita e Eva de 20 ani de la barul din colt.

dar de ce ne intereseaza pe cine are ai nostri soti/sotiile in listele de mesenger?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annie80
exact ce vroiam sa spun si eu, i spatele lui pretenul de la gradinita e Eva de 20 ani de la barul din colt.

dar de ce ne intereseaza pe cine are ai nostri soti/sotiile in listele de mesenger?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

ca sa nu iti iei leapsa fara sa stii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

... dar si sa fi detectiv particular tot timpul este obositor... si in plus il enervezi si pe el ...

Greu cu barbatii.... daca nu le convine ceva ... poti sa fi Zana buna ca ei te vad tot Baba Cloanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

quote:

A

La asta ma gindeam si eu, mi-ai luat vorba din gura. Si nu mi se par deloc in regula discutiile pe chat cu femei sau barbati necunoscuti. Si daca chiar te prinde, trebuie chiar sa o faci in fata nevestei sau a sotului!?! Nu poti sa o treci la hoby-uri, la placeri personale!?! Nici asa nu mi se pare mai in regula... Faptul ca e in plan virtual si nu in cel fizic nu schimba datele problemei: flirtul e flirt, nu are alta definitie, indiferent unde se intimpla.
Am in fata o scena: citiva ani buni de casatorie, doi copii, sotii, mama si tata, pun copiii la culcare si fiecare se retrage la discutiile lor private, de pe chat, cu cine pica... ca sint doar niste discutii!?! Ei, bine, nu mi se pare deloc normal. Cum adica, nu ne vedem toata ziua si seara sa schimb impresii cu unul pe care nu l-am vazut in viata mea!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput