A patit cineva asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
paprerea mea: lasa messenger-ul in pace, spune-i sotului ca daca vrea sa iti vorbeasca pe mess sa iti dea un beep inainte ca nu ai timp pe stat pe net cu diverse persoane. Poate scapi basma curata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
esti simpatica,m-ai facut sa zambesc1 mersi!
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Florina ai bagat-o pe mineca! Pai daca te-ai prins , clar trebuia sa-i spui virtual ca stii cine e ,ca altfel a dedus ca pur si simplu te mess-uiesti cu cine nu trebuie.Si tu n-ai cum sa faci treaba asta ,fiind cu 2 copii un pic prea ocupata.
In alta ordine de idei afacerile sint afaceri,omul chiar a crezut in ele si da ,se intimpla cind faci afaceri sa pierzi bani si nu putini.Toate astea induc o stare de stess,deseori proportionala cu pierderea si de aici un comportament atipic.Ce vreau sa-ti atrag atentia este ca sotul e responsabil si-a plecat la munca sa acopere datoria externa si sa echilibreze balanta de plati.Normal ca sta cu grija pe unde e si daca-i mai dai si tu ocazia...Uita-te si tu la un film pe viitor.
dulcetica
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Dar de unde ati inteles voi ca Florinuta s-a prins ca e sotul ei cand vorbea pe mess cu respectivul? Eu am inteles ca s-a prins cine a fost de fapt doar cand a sunat-o sotul ei la telefon.
Desi...faptul ca si el a "discutat" pe mess cu diverse, inainte, schimba foarte mult datele problemei.
Adina + Olivia Q1.04
EXACT.Eu am banuit ceva,in sensul ca mi se parea cam ciudata discutia,dar m-am prins doar dupa ce am terminat discutia,cand m-a sunat el nervos.
Dahriana spune:
Haideti sa fim sinceri.
Cati barbati nu stau pe mess la taclale cu alte fete ?
Eu pe al meu l-am prins de nenumarate ori.
Mai nou insa,nu mai apare nimic nou in lista lui,dar nu cred ca a incheiat,cred ca si-o fi facut un alt id de care sa nu stiu eu.
Mi se pare ca netul distruge familii pe cuv.
Cati barbati nu stau la taclale cu alte femei,isi dau chiar intalnire..ajung chiar la alte chestii.
Femeile la fel ..
Chatul asta ..nu duce la nimic bun.
Si mai ales persoana pe care ne-o imaginam nu este cea reala.
De multe ori avem impresia ca cel de dincolo este barbatul ideal/femeia ideala.
Pt ca asa se intampla de obicei,barbatul pe care nu-l cunosti e perfect !
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Florina ai bagat-o pe mineca! Pai daca te-ai prins , clar trebuia sa-i spui virtual ca stii cine e ,ca altfel a dedus ca pur si simplu te mess-uiesti cu cine nu trebuie.Si tu n-ai cum sa faci treaba asta ,fiind cu 2 copii un pic prea ocupata.
In alta ordine de idei afacerile sint afaceri,omul chiar a crezut in ele si da ,se intimpla cind faci afaceri sa pierzi bani si nu putini.Toate astea induc o stare de stess,deseori proportionala cu pierderea si de aici un comportament atipic.Ce vreau sa-ti atrag atentia este ca sotul e responsabil si-a plecat la munca sa acopere datoria externa si sa echilibreze balanta de plati.Normal ca sta cu grija pe unde e si daca-i mai dai si tu ocazia...Uita-te si tu la un film pe viitor.
dulcetica
Dulcetica,iti multumesc pentru sfaturi,tie si tuturor celor care m-au sfatuit de bine,astfel ca tocmai am aplanat conflictul,dupa ce am citit sfaturile voastre si m-am calmat.L-am sunat si ne-am impacat,tocmai pt ca mi-am amintit ca noi am trecut peste probleme mai grave si nu putem lasa sa ne distruga familia o prostie.
Va multumesc inca o data din suflet tuturor.Stiam ca nu o sa ma dezamagiti si o sa ma ajutati sa vad drumul cel drept.
Va imbratisez si va doresc multa sanatate, fericire si numai impliniri!
Cu respect, Florina.
XIO spune:
Nu mi se pare un motiv de divort ce a facut el .
Probabil se simte ca ultimul om ca pana acum te-a tot subestimat si a ajuns el sa piarda tot si sa fie sub nivelul pamantului. Probabil crede ca daca a dat gres in afaceri , fiind si plecat din tara si tu fiind nervoasa din cauza asta , sari in bratele altuia.
Mie mi s-a parut distractiv ce a facut el (pana la telefon si faze penibile) , as fi facut misto si pe mess si a telefon dar nu ma enervam
Din punctul meu de vedere nu "te-a rins" cu nimic ,a sa cum am citit mai sus .
Daca ai un partener nu cred ca trebe sa te ascunzi in casa si sa nu discuti cu alti barbati nimic.
Discutiile pe messenger sunt in opinia mea distractive si atat , flirtezi , faci glume de tot felul , nimic in neregula.
Singura greseala pe care ai facut-o este ca nu i-ai spus cand te-a intrebat la telefon cu cine vb "cu mataluta"
Atat.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ileanna spune:
Hi hi
Chiar haios tipul, pe mine chiar m-ar induiosa o chestie din asta si m-ar revolta in acelasi timp.
Adica apare pe net un tip care oarecum isi exprima admiratia fatza de tine. Ok si tu ce o sa faci? O sa sari de fund in sus, jignita pana la sange? Eu nu. Ascult cu interes toate detaliile care i-au starnit admiratia si eventual ii spun la urma ca ... e ocupat postul. Care-i problema? Nu e echivalent cu a-mi insela sotul.
Adica daca unul imi zambeste admirativ pe strada o sa sar sa-i trag doo palme sau sa ma scandalizez? Neee ...
Poate o sa-i arunc si un zambet si o sa ma intorc linistita acasa. Daca is maritata nu inseamna ca m-am calugarit. Daca ar fi asa ar insemna ca nici sa port o fusta scurta pe strada nu pot. Ca doar nu o port pentru barbate-meu care la ora aia e cu treaba lui.
Sa nu exageram. Oricine are nevoie de o confirmare in plus, este uman. Acuma ... este adevarat ca dorinta de a obtine confirmari sau reconfirmari, asezata peste o lipsa de comunicare si caldura acasa ... duce exact unde nu trebuie.
Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
Clover spune:
quote:
Initial creeata de florinutza26
Ma refer la faptul ca sotul meu s-a aventurat in mai multe afaceri,despre care nu stia mai nimic,a investit o multime de bani pe care i-a pierudt,iar pe mine m-a facut sa cred ca este capabil si in stare sa faca tot ce si-a propus,fapt care s-a dovedit exact pe dos.
N-as divorta ca s-a bagat in datorii, ci pentru ca iresponsabil si neserios. Se pare oricum ca ea a trecut peste asta.
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Haideti sa fim sinceri.
Mai nou insa,nu mai apare nimic nou in lista lui,dar nu cred ca a incheiat,cred ca si-o fi facut un alt id de care sa nu stiu eu.
Cati barbati nu stau la taclale cu alte femei,isi dau chiar intalnire..ajung chiar la alte chestii.
Femeile la fel ..
eu in locul tau as taia cablul de net...stii versurile "si daca ramuri bat in geam,ma duc sa tai copacul"
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Ce face omul la plictiseala
maru spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Haideti sa fim sinceri.
Femeile la fel ..
al meu sot nu sta la discutii pe net decat cu prietenii din tara!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/