Nunta anului 2008
Deja si-au anuntat casatoria Adelina si Cristi Chivu ,Andra si Catalin Maruta. Oare cine mai urmeaza?
arinaa
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Citeam ca Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc vor face nunta odata cu botezul copilului lor, primavara asta.
XIO spune:
Adelina si Chivu.....cand ii vad mi se pare ca sunt ca nuca in perete.....
andra si Maruta se casatoresc...nu-mi vine sa credOricum , sunt tare draguti impreuna
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
lulu_boches spune:
quote:Protv-ista cu micul Mozart, doar ca el nu-si aduce aminte sa o fi cerut in "cositorie"
Initial creeata de arinaa
Oare cine mai urmeaza?
arinaa
Bucuria vine din lucruri marunte
Lena
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Citeam ca Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc vor face nunta odata cu botezul copilului lor, primavara asta.
nici nu stiam ca au un copil impreuna
adevarul e ca nu am mai auzit de ei de la scandalul cu drogurile
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ella_72 spune:
Adelina si Chivu.......bleahhhhhh
Ea pare atat de falsa...si nu e deloc modesta asa cum o lauda toata lumea...
Mie nu-mi place....dar e problema lui Chivu.
Andra si Maruta ... Imi plac foarte mult amandoi...
Ileana si Tiriac.......asa si asa ....no comment
Ella
pisix spune:
Andreea de la Blondy cu iubitul ei Lucian Mitrea.
Desi in ultima vreme sunt pline ziarele de aventurile lui, se pare ca tot spre nunta se indreapta si ei...
ella_72 spune:
Si Daniela Gyorfi si iubitul ei George au anuntat ca se vor casatori anul asta. Casa de piatra !
Ella
elyanne spune:
Si Dinu Maxer (cred ca asa-l cheama... fotu iubit al Nicoletei Luciu) cu o ... chiar nu stiu ce... artista??? n-am retinut ce face... danseaza din buric nu's sigura
Asa... ma rog, n-are importanta... cu una...
Important este ca vrea nunta pe malu mari la sf. de august, ea vine de pe mare... nu cu un singur vapor??? o putea sa fie pe mai multe in acelasi timp??? El vroia sa coboare pe laja cu parapanta... imbracat in muschetar (parca)... o intreaba amestecatura de diverse care n-au nici o logica... si imi pare de prost gust ce au povestit ei acolo... mai putin partea nunta pe malul marii...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ella_72 spune:
Am vazut si eu aseara la tv la emisiunea "Agentul VIP" ....batea campii rau de tot...am vazut doar pana cand au inceput sa povesteasca despre nunta lor ...cum va fi .....bleahhhh....pe urma m-am plictisit ......
Saracul Dinu....nu stie ce sa mai faca sa iasa si el in evidenta....imi pare rau de el. Mai bine si-ar vedea de medicina lui (cica e medic) decat sa se dea "artist "
Ella