Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor aveti perfecta dreptate. Si dupa parerea mea inseminarile sunt o pierdere de timp si bani. Am facut si eu cateva si m-am lecuit. Chiar nu li se acorda nici o importanta( din partea medicilor,) nemaipunand la socotela ca dr cu care am facut eu la Giulesti este cea mai acra si nesuferita persoana pe care am intalnit-o in viata mea( fara nici o exagerare, jur).Oricum bafta fetelor care sunt in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

lara20 in cazul in care te-ai uitat prin vechile topik-uri si pe prima pagina eu am facut o IAS ... dar la mine ovulatia este ffff proasta la prima Ias am avut cem lai mare fulicul de 18 parca .. nu mai tin minte .. si oricum am facut de curant o histerosaplinografie si mii s-a gasit trompa dreapta ... pfff .. varza... nu am sanse cu ea .. iar asta stanga pe la mijlocul ei e ceva care o strange ( cum s-ar zice) ceva din afara trompei micsoreaza locul acolo .. si in orice caz paan la FIV cum am mai zis vreau sa mai incerc luuand ovamit .. k sa am ovulatie .. stiu cum sa iau k trebuie 1 pe zi.. dar ma gandesc si am sa citesc pe prospect daca iau 2 ce se intampla ...

R33a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by r33a

lara20 in cazul in care te-ai uitat prin vechile topik-uri si pe prima pagina eu am facut o IAS ... dar la mine ovulatia este ffff proasta la prima Ias am avut cem lai mare fulicul de 18 parca .. nu mai tin minte .. si oricum am facut de curant o histerosaplinografie si mii s-a gasit trompa dreapta ... pfff .. varza... nu am sanse cu ea .. iar asta stanga pe la mijlocul ei e ceva care o strange ( cum s-ar zice) ceva din afara trompei micsoreaza locul acolo .. si in orice caz paan la FIV cum am mai zis vreau sa mai incerc luuand ovamit .. k sa am ovulatie .. stiu cum sa iau k trebuie 1 pe zi.. dar ma gandesc si am sa citesc pe prospect daca iau 2 ce se intampla ...

R33a

R33a inainte de FIV trebuie sa ai minim 3 luni de pauza in care nu iei nici un fel de stimulare.

Va pup pe toate si nu va enumar ca sunteti multe!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

r33 am spus ca daca nu faci insemniare de ce iei?nu ca nu ai facut,stiam ca ai facut!oricum faci cum vrei,vezi ce a scris si crisis!eu am luat asa de capul meu si imi aparuse un chist nu ti-am zis sa nu iei doar ti-am dat un sfat,asta e parea mea!
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
am facut prima inseminare si am crezut ca de data asta o sa reusesc,dar nici o sansa,pe 13 mi-a venit ciclu asa ca sint tare dezamagita .
oricum nu ma las pana nu o sa am un ingeras.
va doresc sa reusiti si sa nu va lasati ca intr-o zi se va intampla minunea,nu cand vrem noi ci atunci cand ne asteptam mai putin.
succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Inca o chestie R33a: foliculii obtinuti cu medicatie se sparg de obicei tot cu medicatie. Daca astepti sa se sparga singuri s-ar putea sa te alegi cu niste chisturi de toata frumusetea. Eu asa am patit.
Si daca faci stimulare fara supravegherea unui medic, si mai ales ca te bate gandul sa iei 2 pastile pe zi ai putea sa faci si alte complicatii. Eu zic sa nu te joci cu corpul tau. Asta in cazul in care iti doresti sa ai copii.
anamy imi pare rau de dezamagirea suferita. Sper sa fie cu ochisori data viitoare!
Lara20

si pentru voi!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

ok fetelor am inteles tot ce a-ti scris ... nu fac de capul meu daca e asa k nu vreau sa mai am si alte complicatii odata ce le am pe astea .. am sa ma duc la dr. de familie si am sa vb cu dansa daca e sa imi zica sa iau ceva cat si cum ...iar in legatura cu spartul fulicului ma gandeam k ar trebuii sa iau pregnil sau ce se da.. dar nu eram sigura ... ms pt. sfaturi lara20 sa sti k nu am inteles-o altfel oricum ms ...

R33a

Mergi la inceput

R33 intra pe internet si cauta produse naturiste pt ovulatie,eu stiu de urmatoarele:tinctura de lemn dulce,napraznic capsule,maca,etc!!!isi fac efectul dupa 1 luna,incearca si naturiste ca rau nu iti fac sincer ,eu iau extract de mladite de zmeur si chistul a disparut!!!!!!!stiu cat esti de disperata,cred ca toate stim ca trecem prin aceleasi faze si chiar nu am vrut sa te supar cand am spus sa nu iei ovamid!
te pup si cauta pe net ce ti-am scris si poate gasesti ceva care te-ar interesa!

Mergi la inceput

anamy!!!!!!!!!!imi pare rau........sigur o sa ai bebe ca esti o optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

lara20 mersi fain pt incurajari ,nu ma las deloc pana nu o sa reusesc.chiar azi voi incepe din nou stimularea ovariana cu clomifen citrat ,sant in ziua a 5 a si voi face inca o inseminare.
sa vedem poate o sa reusesc.
nu imi pierd speranta in orice caz.
succes fetelor oricat ar fi de greu nu va lasati.

Mergi la inceput