Condica Salajencelor (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Olim, apoi numai cei cu pb. psihice cred ca fac asa ceva...

Miha, ai juma de bere la vara cand vii in Zalau !

Bia, nu vrei si tu juma?

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti juma de bere?da ce io-s juma de fomeie?
auzi ai facut panna cotta?cum ti-a iesit .hai ca mor aci de envidie.
baga boza ca apoi va zic io cum am stricat bunatate de marfa.de blonda ce sa-i faci?

da daca ghiciti voi ce desert am avut noi azi sunteti cele mai tari .

olim nasoala faza cu masina .da vreau sa-ti spun ca noua pe o masina ne-au scris ceva fff mumos cu un cui .de mentionat ca ,masina am adus-o seara acasa si pe dimineata era scris mumos m--e.asta este.bine ca nu s-au apucat sa joace x 0 pe ea.

miha ai mei is topiti dupa muffins da io nu ma bag sa le fac si le cumpar cu 1 leu buc de la imbis.

gata pauza publicitara .da mai viu........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Haha Bia, la tine in bucatarie nu ma bag ...adevaru' e ca nu am avut cum ghici ce a facut Otilia, io doar am stiut unde sa caut .
Mey si io luam muffins facute, dar cand am vazut ce usor se fac si ca ies evident mai ieftin cu ele acasa, mi-am facut curaj. Numai de vreo 4 luni mesteresc si io muffins si de cand mi-am luat tava e super!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Tot io, pentru cele de la care nu am adresa de e-mail:

" Capacitatea de a vedea frumosul in orice, este o marca a intelepciunii. Cand tot ceea ce vezi in jur iti pare frumos, mintea ta nu mai poate fi ocupata cu nefericire, pentru ca e ocupata cu adevar." A. Szekely

Anul trecut, in aprilie, Maia Popescu a fost intervievata de Teo cu ocazia celei de a 74-a aniversari. Teo a intrebat-o ce parere are ea despre batranete. Si acolo, la televizor, Maia a spus: "Ma provoaca"!

In ceea ce priveste modificarile fizice, ea a spus ca sunt multe, ca au loc zilnic, cum este si cazul sanilor ei.
Acestia par ca sunt intr-o cursa: care ajunge la talie mai repede!
Publicul a ras cu lacrimi.
O femeie atat de simpla si sincera cu vorbe atat de intelepte! Iata gandurile ei:
- Am invatat ca indiferent ce se intampla, indiferent de cat de rea pare viata azi, viata merge inainte si maine va fi mai bine.
- Am invatat ca poti caracteriza o persoana dupa felul cum se comporta in trei situatii: intr-o zi ploioasa, cand isi pierde bagajul si cand pune instalatia electrica in bradul de Craciun.
- Am invatat ca indiferent de relatia pe care o ai cu parintii tai, tot o sa-ti fie dor de ei cand vor pleca din viata ta.
- Am invatat ca a-ti face un trai nu este sinonim cu a face o viata.
- Am invatat ca viata iti da uneori o a doua sansa.
- Am invatat ca nu trebuie sa mergi prin viata cu mainile gata numai sa primeasca.
Este nevoie sa mai arunci si inapoi din ce primesti.
- Am invatat ca de cate ori hotarasti sa faci ceva cu inima deschisa, sigur ai luat o hotarare buna.
- Am invatat ca atunci cand am dureri nu trebuie sa fiu eu una.
- Am invatat ca in fiecare zi trebuie sa atingi pe cineva. Oamenii iubesc o imbratisare calda sau o atingere prieteneasca pe spate.
- Am invatat ca oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
- Am invatat ca am inca multe de invatat.

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea la care am visat, dar, daca tot am ajuns aici, trebuie sa dansam!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

hai ca va zic ce am avut ca desert .da un lucru sa fie clar io reteta nu v-o dau .va rog nu insistati .
am avut asa :mandarine, pomelo ,napolitane la punga si inghetata cumparata.
ma manca in patina si am cautat sa vaz ce-o mesterit oti.
oti spune cat iese dintr-o portie?vai de viatza mea ca io pe 120 de gr dau 9 lei .da baiu-i ca nu-mi ajung 120gr si-mi iau 240 .nesatula mai sunt.

miha io nu ma risc sa le fac ca nu ma am cu cuptoru si alea alea .nu-s capabila sa fac coptaturi .si ma resemnez cumparand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tu Bia, daca iti spun cat mi-a iesit si cat a costat, sigur o sa faci:deci1/2 l smantana -3,5 lei (am luat smantana lichida de la Valcau direct de la fabrica cu 7 lei/l)1/2 l lapte- 1,5 lei3 plicuri gelatina foi -3 lei (noa de asta nu se gaseste pe aci, a fost adusa din Ungaria )un paharel lichior (asta nu il calculez, il aveam oricum in casa )Total = 8 lei +200 g zahar...Buuun si mi-au iesit....7 BOLUTURI! amu ma duc sa le cantaresc si vin sa editez mesajul!Ok le-am cantarit! Continutul unui bol are... 200 g! Deci am facut 6 boluri de 200 g + unul mai mic cam de 100-150 nu stiu ca pe ala l-am mancat primul Bia, Bia, mai cumperi? Si apropo de briose las' ca iti fac eu figura sapt asta si iti trimit o portie + reteta aferenta. E asa de simplu... Mixezi toate ingredientele si le arunci in tava la copt... Nimic complicat...Miha nu am dreptate?Ta, na, na.......

Mergi la inceput

oti tu ma crezi mama lui creanga capabila sa incheg apa cu oase.io nu ma descurc cu gelatina ametecat si alea alea.
am facut-o odata si mi-a iesit nisip .mai bine cumpar decat sa fac.is antitalent la bucatareala.
auzi fato baga-te la lucru ptr bb 2 sa iasa musai fata , musai sa o inveti sa bucatareasca si musai sa-mi fie nora.vai de viata mea ce bine mi-a fi la batranete cum m-a rssfatasau fiica-ta

peseu : bey da va place ce gust are?este ca-i buna?
mai sa fie gratis ca io nu fac.e ieftina rau da unde nu-i talent ce sa-i faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, faine ganduri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Miha, faine ganduri...

Asa e, si mie mi-au placut tare mult!

Bia, Otilia are dreptate cu muffins, numa' amesteci acolo cateva ingrediente si gata! hai, ca numa' inceputul e greu...

Otilia, acu' am si io o intrebare de nepriceputa, ca nici mie nu-mi plac chestiile astea cu gelatina...de ce e musai foi si nu-i buna cristale? Tre' sa ma uit si pe-aici ce fel de gelatina au, ca de cand sunt aici nu m-am uitat, nu m-am bagat la asa ceva, dar reteta ta chiar suna bine...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Credeati ca ati scapat de mine?
Nu, nu..pe aici si eu, mai trag cu ochiul la evenimente

Io cu www.flickr.com/photos/7859784@N04/2252656587/" target="_blank">pozele

Mergi la inceput