Condica Salajencelor (39)
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Bianca , cam rarutz pe la noi .... te-am sunat la tf. intr-o seara dar nicicum nu vrei sa pove cu mine !!! Bag sama ca esti tot pasare de noapte , fara somn !!! Intra draga mai des si pove mai multe !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:

nu poci scrie ca nu ma lasa odrasla din doatre
.
promit sa revinnnnnnnnnnn
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Noa, pana una alta, iata-ma pe mine la raport. Azi ma simt muuult mai bine, se pare ca toate kokteilurile baute si-au facut in final efectul
Adriana, mi-am luat ceva picaturi antigrip, nu cred ca sunt aceleasi cu cele zise de tine dar bune si astea. Apoi am baut ceai la greu, fervex si oxacilina la 6 ore
(asta numai pt ca mi s-au umflat doi ganglioni ca ziceai ca am oreion)Noa, mai vin.Haideti la pove.
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Vad ca Oti se ascunde , iar Bia doar ne saluta .... ma duk si yo sa le fac baitza fetelor , apoi sa ne pregatim pe maine pentru scoala si camin . Poate trec mai tz pe aici ...
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare tuturor
va dorim sa aveti o saptaman buna si multa sanatate pe vremurile astea![]()
eu is tare nervoasa ca ieri am fost la niste prieteni in oraselu unde am stat inainte, si cat timp am stat la ei, cam o juma de ora cineva ne-a tras o cheie pe partea dreapta a masinii
, de acum trebuie sa o vopsim, ca e foarte adanc in caroserie.Eu nu inteleg cum se poate bucura cineva facand rau

va pupam pe toate,
mami si Alex
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Bia, dau o bere daca ghicesti ce am facut azi la desert!
io stiu, io stiu
Oti, arata bestial in poza, mie mi-ai facut

. Azi n-am avut desert, asa ca ma duc sa fac niste muffins, mai am afine in frigi. O saptamana faina va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Olim, apoi numai cei cu pb. psihice cred ca fac asa ceva...Miha,
ai juma de bere
la vara cand vii in Zalau !Bia, nu vrei si tu juma?