Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 17
gonghy spune:
'Neatza fetelor!
Hai uitati aici muuuuulta cafelutza si ceva prajiturici de cafea ca doar e weekend si tre' sa va rasfatz.
Merg sa-i fac laptele la Maya si revin.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
Aida sunt alaturi de tine si ma 
pentru voi.Sigur mai este ceva de facut,uite cautam,intrebam si pana la urma tot gasim noi o rezolvare.Uite muuuuulti 

-ici pentru tine si
-utza.
Doris baga mare cu tratamentul si ai sa vezi ca o sa fie totul ok.E f bun Augmentinul,numa vezi sa nu te doara stomacul de la antiinflamator,atunci baga Omez pe langa.
Cat despre
de la Logan la Fordu' asta mortal 

schimbare 100% in alegerea 
Lore esti ca o
astazi,bravo.
Laurica e mai bine? 
Anda la cum mis numa chef de stat la bucatarie nu am.Dar cred ca am sa fac o placinta cu branza astazi,dinaia cu foetaj. Ceva de genu' asta
Ana gorobetii tai sunt acum amandoi raciti,oofff....acusica te aud ca iar ai nasu' infundat si esti si tu cobza de raceala ![]()
![]()
Kati mi-a placut tare faza cu gradi 

Azi ce faci? Vad ca s-a inorat c-am nashpa si nu mai cred ca o sa apucam sa iesim cu gandaceii astia mici afara.
Danutza gata's ochetii? Astept si acum reteta de la tine,am facut balta in fatza calculatorului deja ![]()
![]()
Clau primit mailul de la tine 
-ici. Maya a fost atat de rea ieri ca mo scos din toti
-ii.
Azi ce faci de haleala ca io inspiratie nexam.
Poze cu noi
gonghy spune:
Fetelor ieri am zacut in pat toata ziua,m-am dat jos numa cat i-am facut papica la Maya.
Mi-a fost asa de rau de am vrut la un moment dat sa chemam salvarea. Ma strangea la inima si nu mai puteam sa respir,capul m-a durut ingrozitor,nici sa plang daca voiam nu se putea ca imi zvacnea creierul si mai tare. Sper ca luni sa pot sa-mi fac filmele la coloana si cap si sa vedem de unde toate problemele astea.
Ieri am simtit ca mor pe bune,fara vrajeala.
Nici acum nu sunt bine de aceea o si chem pe mama la mine cu toate ca trebuie sa merg neaparat pana in Real sau Selgros ca nu mai am nimic in frigi iar Clau nu poate sa mearga ca acum o venit de la lucru(o fost toata noaptea) si la amiaz iar pleaca 

Bine macar ca am
acasa si pot sa trag repede o fuga.
C-am atata fetelor acum merg sa mai strang putin prin casa si plec,mai vorbim 

Poze cu noi
aidaciolac spune:
;neata si de la mine! si
pt 
eu inca mai stau a mea sa se pi... in sus , ce ma enerveaza sa stau dimineata sa stau si sa astept dupa
Dar maine e tati acasa si face el ![]()
deya befta la examen
katikule si eu am ras la faza gradinita
, bey ca nu mai stiu cine a facut tot asa , doar ca s-a certat cu educatoarea ...
... stresu e de vina 
Laurelu ce ai mama? Ai grija de tine , ca daca nu ai ti atunci sa fi sigura ca nimeni nu o sa aibe 
la toate ,
ca e gata
![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
neatza! vin si eu cu o cafea mare, cine mai doreste,cine mai pofteste!

aida, ma rog la DD sa aiba grija de voi si sa mai faca o minune cum a facut si cind a venit mitza mica pe lume(ca doar venirea pe lume a unui copil e o minune!).
care sunt pasii urmatori, ce trebuie sa faceti? ce pot sa fac eu?
am inteles cu formularul ala E112 ca deconteaza doar serviciile medicale de baza la noi. acuma nu stiu voi ce trebuie sa faceti. am mai inteles ca pe linga formularul cu pricina ministerul sanatatii mai are alocate fonduri speciale pt tratamente speciale in strainatate si care se acceseaza tot asa, pe baza unui dosar trimis prin ASP timis. amanunte inca nu stiu dar pot sa ma interesez in momentul in care stiu exact ce trebuie sa faceti.
doris, papa tu pastilutzele si sigur va fi bine! io mai astept amanunte:unde ai fost, la cine, ce ai facut exact si cit costa "distractia".
claudia74 spune:
Abia acum am vreme si eu putin,dar nu stiu cat timp,Andi s-a dus pana jos la oma,Helmut e la lucru,Deni a dormit azi la o fata iar dupa masa vine alta fata la noi sa doarma (discoteca),asa ca profit cat nu e acasa sa fac curatenie la ea in camera ca ea nu serveste asa ceva si eu sunt in sfung de dimineata,curatenie,mancare,am reusit sa fac si un dus sa ma spal pe par,apoi mai departe.Azi la ora 2 e proba generala ptr carnavalul de maine,cu costume si cine stie cat dureaza apoi cand vin sa ma apuc de prajiturile ptr maine.
Aida linisteste-te,cel mai important e sa rezolvi cu formularul si apoi vezi ce alegere faci in privinta operatiei,ma refer la locul unde se poate face
.
Doris ma bucur ca nu e nimic gav,nasol daca ai dureri,dar poate cu antibiotic si unguent scapi repede de el,
ce repede ati actionat cu masina bravo voua.
Katik tare rau adultul tau,nu m-asi mira nici de al meu sa faca asa ceva,bine ca suntem noi cu picioarele pe pamant
.
Laura ce e cu tine draga mea,analizele au iesit bine doar,crezi sa fie ceva la coloana,dar cu intepaturile la inima ce poate fi,ca lipsa de Mg nu ai si doar te vitaminizei ai spus,nasol rau,ai grija de tine
,eu azi fac chiftele,piure de cartofi si sos,mai am si orez cu legume (paella ceva) si praji de ieri ce am facut,dar va trebui ptr deseara sa gatesc ceva daca vine si colega lui Deni la noi,poate spaghetti sau pizza vad eu.
Dana cum te mai simti,sunt gata ochelarii.
Lore harnicuta cum sta treaba,ai gatat curatenia,cred ca te apuci acusi de mancare,eu te-am tot intrebat unele lucruri dar nu cred ca ai citit,esti singurica in tm nu are cine sa te ajute cu ceva!si eu zilnic fac curatenie si parca tot curat nu e ori is io deja obsedata ori nu stiu,Helmut oricum spune ca sunt bolnava cu curatenie,dar zau zilnc aspir si laminatul daca nu il spal de 2 ori pe sapt fac cu nervii cand vad cate pete sunt pe el de la copiii astia care vin cu mancare, cu suc,cu cereale peste tot in casa.
Deya bafta la examene.
Anda cum ti-e stomacul,nu merge activia,atata reclama fac cu iaurtul ala deja,eu nu am incercat desi si eu am probleme cu sgtomacul,ca toate femeile cred,baga o supica azi sau o ciorba acra,piuree,snitel sau pui,ceva usor si muraturi sau salata neaparat
.
Ana cum e cu copiii,tot cu ansul in batista,asta nu-i asa mare bai dar cu febra e mai nasol,stai sa vezi news la mine,s-ar putea sa se implineasca visul cu Prius,Helmut a facut cu nervii cand a vazut cat a crescut impozitul si asigurarea la Previa si sincer nici nu ne prea folosim de ea,ne trebuie oricum 2 masini ptr ca lucram in ture amandoi dar nu hadurghia aia care am spus de ce am cumparat-o (ne-am gandit la spatiul copiilor,atunci fiind insarcinata,dar am pierdut sarcina) in fine deci sapt viitoare vrea sa mearga toyota handler sa vedem care-i faza,dupa investigatii am mai primi vreo 20.000 pe ea,deci la masina de 2 ani vechime si nu prea multi km la bord am pierde vreo 15.000 foarte mult,dar asta e,iar pe draguta de Prius am da vreo 27.000,dar e pe primul loc la gaze-de unde platesti cel mai mic impozit adica fi atenta numai 30 de euro pe an,cel mai mic consum 4 litri/100,ce e dezavantaj(dar mie imi place) ca sunt toate automatic si niste culori frate una si una am ales deja gri-petrol inchis meatlic,super,super,Helmut a vrut cica surpriza sa-mi ia rosu dar ce pana mea ca nu sunt Barbie Girl,na deci sa speram sa ne-o preia autohouse pe Previa noastra si putem comanda Prius.
Silvana tu ce mai zici,ati ales tema ptr colaj.
Mariaa cum e cu canula aia,ati gasit pe undeva,fara de aia nu poate iesi mama ta din spital!
Lormi tu mai rezisti cu turele tale,nu ai mai zis nimic de planurile cu bebe,ai inceput tratamentul, cum e chistul!
Io atata am scris de umplu o pagina cred,asa ca merg la treburi ca acusi vine Helmut de la lucru si nu e gata pranzul.
V-am
pe toate.
anda spune:
neatza. zici ca-i ziua cartitzei...iar o iau de la capat...cu aceleasi verze. pfuuaaai si mi-i un somn. 
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Ochelarii gata, super misto si buni! Am fost ieri si de m-am tuns ... seara la un prieten care ne-a chemat ca da o bere de bucurie ca ... pleaca in Ecuador si Galapagos sa filmeze un documentar de calatorii! Iar acu, de dimineata, mi-a facut sotul o surpriza de cu un ochi plang si cu unul rad, da is si la margine de panica ... va rooooog mult tineti-mi pumni ca am un morcovel si eu.....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Danitin, ce fel de morcovi cari dupa tine, cu frunza, sau fara?![]()
Andule, hai, aduna-te...
Claudia, spor la treburi, ca ai o gramada pe cap...
Aida, nu-ti merge fixu...
Eu ma duc la farmacie, apoi la printesa, aveti cap nou daca va merg repede degetele, cu un titlu fain...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
anda spune:
is adunata fato, stai calma, doar ca ...bleeaaah
ma duc sa-mi sparg creieriii ce sa fac de mincare jd de feluri. :)
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara