Cafea cu aroma de femei-71*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

principeso bine ai revenit. Cum fu drago?

Io la chef acum

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dodoletzule. Ce faceti?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

dodoletzule. Ce faceti?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Multumim de intrebare.Bine.Nu mai e racit si manaca "ficatei"de mama.
Matza ta cum e?

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

v-am pupat gagici. noapte buna , vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by belutza

v-am pupat gagici. noapte buna , vise placute.

belutza

si noapte buna.

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

am fost in Peninsula De Paraguana,a fost tare frumos,drumul trece prin zone diferite de vegetatie,cu cactusi imesi,jnepeni,magari salbatici.am fost in cel mai antic oras din ve,se numeste Coro(orasul vanturilor)din coro am fost in Punto Fijo(punt fix)drumul intre coro si punto fijo este incredibil..soseaua are la si la dreapta si la stanga marea.sufla vantul ff puternic,aproape ca nu auzi nimic..asta in anumite ore ale zilei.noaptea sufla vantul dinspre mare spre uscat si ziua invers.cu dunele am avut multe peripetii...in prima seara cand am ajuns ..ne-am cazat,ne-am spalat ,aranjat sa mergem la restaurant sa halim..dar mie mi-a trecut prin minte ..ca mai bine sa mergem intai sa vedem apusul de seara intre dune.am ajuns am stationat masina,cand ne-am dat jos,in cateva momente am fost plini de nisip din cap pana in picioare..numai bine de mers la restaurant.sebastian esra impresionat tare de cum falfaiau pantalonii pe el ..statea numai cu maineile pe pantaloni.cand vezi peisajele,este imposibil sa nu te minunezi cum Dumnezeu a creat atatea frumuseti la un loc,munte,mare,desert.
am avut noi nisip si in qur ..dar a meritat.
cand am sa decarc fotografiile ..o sa le pun.am si filmat dar nu prea mult,dincauza vantului care baga nisip in lentila..tati lui sebastian a zis ca mai avem nevoie de camera.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna fetele...hai ca azi sunt de servici..e tura mea la cafenea, asa ca poftiti...nu fiti sfioase si ceva de

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dodo aseara a fost o gluma ca nu mai vin si din greseala chiar nu am mai venit, hm, mi-a fost o ciuda, acum nu pot sa zic motivul dar sper ca ma intelegi.
Principe oau chiar ca a fost super, bine ca ai plecat fara mine

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ioi Fana ce rapida ai fost, mersi de cafa.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput