Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by belutzaquote:da-le-n gura
Originally posted by Dodo-pui
Cafengitzenu ma lasa upc sa "vorbesc"cu voi.
Un mesaj trimis 6 h pauzaDoamna ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
poate-si revin
belutza
Doamne ce le-as mai da

In oraselul copiilor
ramyteo spune:
Bine ai ajuns Principe, da ai cam intarziat.
Dodo da-le mama, cat sa mai poata duca ,da-le
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
Mey ce "limbarnitza"aveam
si cum mai m-au tinut pe loc 
Dar acum sper sa mearga lin sa pot recupera![]()
In oraselul copiilor
ramyteo spune:
Va dati seama ce se intampla daca nu ii mergea netul la Dodo , mei fete, nici nu vreau sa ma gandesc (hi hi)
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:

esti?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Iahim cum de nu mai zici nik?
dodo glumeam da mei nervsita esti mei, hi, si apoi las ca datorita mie mai esti aici ca au vast astia ca ti-am scris si ce au zis "laso mei sa mai raspunda o data"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mei gluma ii gluma da daca nu mai ziceti nik eu am plecat.
Noapte buna!
Va pup
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI

nu ma lasa upc sa "vorbesc"cu voi.
Doamna ajuta!