Cafea cu aroma de femei-71*
Raspunsuri - Pagina 16
Maadi spune:
Buna fetele,
Va multumesc mult pentru urari. Aceleasi ganduri bune pentru voi si multi, multi 

Stefi - Ce faceti? Ce face frumoasa mica? Cand o aduci in cafenea?
Aida - Cu tine seamana matzi cea dulce si zambareata.
Mey, dar Adina si Soricica ei ce-o mai face?
O zi minunata sa aveti.
ramyteo spune:
Of si eu tre sa ma duc sa-mi fac analizele si mi groaza.
VA pup
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Maadi spune:
Hai ca eu cand am vrut sa postez erati la pagina 13. Intre timp am ami facut una alta si acum cand am reusit sa-l trimit....oops pagina 16.
Tare vorbarete azi fetele.
Stefi - Ce probleme ai, legate de hemoroizi? Doctorul ce spune?
W - Sanatate multa. Sa te intorci cu rezultate bune, adica numai cu note de 10.
Maadi spune:
La analize nu stiu cand voi ajunge, oricum in niciun caz luna asta cum ar trebui la cele gratuite, dar ar cam trebui sa vad ce-i cu spatele, ca de cand mai sta inca un an pe umerii mei, ma cam doare rau carca, de fapt salele, gatul si capul, dar de mai depinde si de material.
lulu_boches spune:
Maddi, daca la tine ca stau "atatia ani" zici ca nu mai poti, eu am cu vreo sapte mai putini si tot asa ma laud, cand o sa fiu, la "atatia ani", imi cumpar carja
Bucuria vine din lucruri marunte
Lena
lulu_boches spune:
Maddi, eu am o "scuza", fractura de coloana(L1,L2) si bazin
Lena
aidaciolac spune:
Vad ca nici voi nu sunteti sanatoase
... anul asta a inceput rau ![]()
Eu nici nu mai am timp sa ma gandesc la problemele mele ... trebuie sa merg in cateva locuri.
Maine dimineata eu si Emma plecam la Debrecen.
Rezultatul il vom avea abia spre seara. Asa ca trebuie multa rabdare. Eu nu prea am si vad ca deja simt ca mi se schimba dispozitia ![]()
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Dodo-pui spune:
Aida
asteptam vesti.Multa bafta sa fie totul in regula.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
lulu_boches spune:
Aida,
tie si
.Sa ne ti la "curent".O sa citim la "Timisoara..."
Lena
slimatei spune:
multumim dragutzelor... 
ei... pe langa hemoroizi care nu cred ca astia sunt problema..sunt ragadi..care ma omoara mai tare...imi vine sa-mi iau campii decat sa merg la baie...si am incercat o gramada de remedii pt. ragadi...nici un rezultat...sunt in conditiile astea mai bine de o luna..dr. a zis ca fiind ca alaptez nu-mi poate da nimic mai puternic...pt. ele
sanii zic eu ca s-au mai ameliorat dupa ce s-au inflamat tare tratamente peste tratamente + antibiotice..acum stam mai binisor..dar am avut de suferit tare..acum stau mai bine cu ei..dar tot dor..probabil e si o predispozitie la temp scazuta...habar n-am...
da aida frumos an ..anul asta... si "noroc"ca se spune ca e anul capricornului..adica al meu..nu de alta da se vede
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.