Cafea cu aroma de femei-71*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

suntem bine ..adica junioara..e bine multumesc lui Dumnezeu..dupa cum se vede ..ea creste...eu sunt rupat ade toate...desi e o scumpa..nu-mi creaza ea probleme...nu are colici..nu vrea prea multe(decat tzatza non-stop daca s-ar putea)..desi uneori se face simtita ca deacum crestem si vrem mai mult bagata in seama ...dar in rest e o dulcica ...n-am ce sa spun..un copilas model..mai rau cu mine am am avut probleme dar sper sa treaca..dar sincer nu mai stiu cum..am facut tratamente peste tratamente.....si sa zicem ca stau mai bine ..dar ce ma fac ca de vreo luna nu-mi trec nici ragadi de la scuzati amanuntele....am incercat de toate...si nimic..oare mai trece sau mi-e dat sa sufat mereu asa...

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Stafaia,sa va traiasca fatuca .Din ce spui,vad ca-i hranace tare.Mai ai probleme cu sanii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Stefi,ne-a fost dor de tine.Ce probleme ai?
Aida, cand plecati?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ehei Stefi, ce mari ati crescut. Sa fiti sanatoase.
Da ce probleme ai? Ceva cu hemoroizi? Si eu am avut probleme inainte de nastere si dupaceea sau acentuat.
VA pup
Lena ce faci mei.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

W cam rar pe la noi sau mi se pare mie?

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

W cam rar pe la noi sau mi se pare mie?

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Ii scumpa la vedere

Bucuria vine din lucruri marunte
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Mona, tu ce faci?

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sunt bagata intr-un proiect european si am tot mai putin timp.Acum am multa hartzogaraie de facut,ca asa e la sfarsitul fiecarui semestru.Iar saptamana viitoare sunt la Iasi,ma internez pt. niste investigatii.Oricum,cand am timp,citesc tot,sau aproape tot,din ce postati.Nicio grija,sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Bine W. esti sctita de data asta! Dar ma rog macar o data pe zi sa treci pe la noi ca trimitem pe Lazarus dupa tine. Sanatate iti dorim .Pupici.
Lena--io am primit o comanda foarte importanta si trebuie sa o termin pana la amiz care deja se apropie. Ficamea mi-a dat ordin sa-i fac supa de taietei nimic nu vrea numai supica si iaca acu fierbe carnita si morcoviorii da o gat io ca doar e pui nu e gaina.
Ce face Lulu?

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Ce face Lulu?

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Acu e bine.Vineri asteptam rezultatele de la niste analize, care sper sa fie bune.Luni am mai luat rezultatele de la alte analize.Vineri am avut traseu, la medicu de familie, la spital...am continuat sambata cu analize, care cica erau gratuite, dar fiind sf de luna, nema fonduri, asa ca Boches marca banu.Na ca ma descarcaiM-am saturat

Lena

Mergi la inceput