viata ca un compromis

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am citit tot cap -coada si mi se parea ca nimeni nu pune pct. pe "i" pana l-am citit pe Rufus.

La fel ca si el eu nu inteleg cum iti poti pune astfel de probleme la 20 de ani.

Pai perioada asta e o perioada de acumulari - invata, socializeaza, maturizeaza-te, distreaza-te! Fiecare etapa cu ale ei. De ce ai vrea acum sa te mariti? Sau sa te logodesti? Pentru ce? Toate la timpul lor.

Si in mod particular daca baiatul asta nu corespunde, termina o data relatia asta nu te mai complace in ea. E pierdere de vreme si pentru tine, dar si pentru el. Ii scurtezi sansele de a gasi pe altcinevva care sa-l placa asa cum este.

Si 'oi fi eu mai libertina da' ce-i asa rau in a fi preocupat de sex la 20 -25 de ani??? Nu zic sa sari dintr-un pat intr-altul dar mi se pare o atitudine normala si sanatoasa, ca la 20 de ani cand clocoteste sangele in tine sa fii preocupat de sex. In orice caz mi se pare mult mai normal sa te gandesti la sex mai degraba decat la casatorie la 20 de ani.

Orice ai hotari iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Initial creeata de csampetru

Nu stiu ce titlu sa dau acestui topic.

Care topic ? De ce ai nevoie de titlu daca nu ai subiect?
Ma miram cum e pe prima pagina, dar am inteles: tocmai ai sters ...Sincer, e lipsa de respect pentru cei care au raspuns si s-au straduit sa-ti inteleaga "problema".
Sper ca moderatorii sa ia masurile care se cuvin.

Numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csampetru spune:

din pacate tu nu poti intelege motivele pentru care am sters subiectul. mi s-a raspuns, am luat sfaturile ca atare si am multumit pentru ajutor.
daca moderatorii ar binevoi sa stearga subiectul de tot, ar fi foarte bine.

Mergi la inceput