cand stii ca nu mai iubesti?
Raspunsuri - Pagina 2
vandal spune:
cilli,
O persoana nu se poate schimba (drastic) prin ea insasi. Nu vorbesc de situatii gen: ma las de fumat, slabesc, incep sa fac sport, etc. Vorbesc de situatii in care o persoana isi schimba felul de a gindi, reactiona sau a judeca ce se intimpla in jurul ei. Din putinele detalii pe care le-ai dat nu cred ca cineva poate sa iti spuna ceva viabil. Faptul ca nu iti mai iubesti sotul a venit treptat in urma unor factori exteriori familiei/casniciei voastre. Factori de care poti fii constienta sau nu. Factori care poate nu vrei sa ii constientizezi. Asta in cazul in care casnicia voastra nu este umbrita zilnic de certuri interminabile sau abuzuri (de orice fel).
Incepe prin a constientiza care sint acesti factori si a te privi la rece. Indiferent de ceea ce vei vedea trebuie sa ai curajul sa te confronti pe tine insati fara sa te minti. Poate ca pur si simplu treci prin middle age crisis. Sau poate ca sint lucruri pe care nu le spui iar multi dintre noi nu sint chiar asa buni telepati cum crezi tu
In orice caz...solutia e in miinile tale....cel putin pentru moment.
Rufus spune:
Nu-i vorba de rautate; dar cred ca schimbarea este de alta natura, pentru ca de schimbat se schimba multe in 15 ani, e ceva normal; cand insa simti ca nu mai poti sta cu sotul tau, ca de fapt te lupti cu tine ca sa stai, ce se mai poate spune?
Eu cred ca ai si luat hotararea; nu te condamn, e vorba de sentiment, dar pe chestia asta chiar nu se poate dezvolta un subiect. Este o optiune personala, pe care trebuie sa ti-o asumi.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ocebine spune:
Se pare (si in urma topicului trecut) ce de fapt esti extrem de disponibila sentimental. Daca intr-adevar nu mai ai sentimente pentru sotul tau, nu-l mai chinui inutil. Fii cinstita (si "barbata") si asuma-ti responsabilitatea.
Nu cred ca mai ai ceva de salvat aici...decizia ta e luata in suflet dar nu ai suficienta tarie sa ti-o exprimi.
Si iubirea se stinge...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
cilli spune:
Am discutat deja cu el de multe ori despre noi, despre mine, i-am dat de inteles ca ma simt altfel, ca nu e nimeni de vina, ca nici eu nici el nu am facut nimic unul impotriva celuilalt. Poate ca el m-a dezamagit o data, intradevar acu vreo 4 ani, insa nu de atunci s-a schimbat ceva. Atunci el a negat totul, n-am putut niciodata sa aflu adevarul. Sau poate si de atunci? Ce mai conteaza? Avem o relatie buna, chiar daca noi stim ca nu mai e ca inainte, intradevar ne certam mai des decat inainte, dar am luptat mult pe parcursul acestor ani sa ne fie bine, chiar am facut mari eforturi pentru asta si eu si el. In concluzie, s-ar putea sa fie ultima mea interventie la acest subiect, o sa incercam sa facem sa mearga, cat se va mai putea.Ce stiu cu siguranta e ca trebuie sa fiu corecta si cu mine, cu sentimentele mele, eu fata de relatia mea, fata de el ca barbat am fost pana acum si sunt in continuare deschisa in a ne fi bine.Discutand am ales amandoi sa mergem in continuare in relatie incercand sa ne fie bine, neavand copii, sau amanti/amante, alte relatii, etc depinde doar de noi, insa numai sa se mai poata. Mai vedem, intradevar cineva a spus ca acest subiect nu poate fi discutat f mult, ca decizia va fi una personala, asa e, insa va multumesc, pentru ca efectiv m-ati ajutat.