cand stii ca nu mai iubesti?
suficient de mult sa stai cu el? Am o relatie lunga de aproape 15 ani, pentru ca ne cunoastem de f tineri. Este o casnicie buna, a fost f buna pentru multi ani, insa ceva s-a schimbat in urma cu vreo doi ani, timpul trece si eu am senzatia ca oricat ma lupt cu mine, tot degeaba. Trebuie sa spun ca si el simte ca nu mai comunicam ca inainte, insa sentimentele lui sunt aceleasi ptr mine, asa zice si asa il simt, dar ale mele s-au cam schimbat...
Lupt sa ne fie bine si sa imi continui casnicia, insa de fapt lupt impotriva....mea! E bine ce fac, sau nu? Cand stim cu adevarat ca nu mai are rost? Stiu ca pentru multi din jurul nostru relatia noastra e un exemplu, dar eu m-am schimbat si nu mai pot fi ca inainte, ce sa fac? Mi-e teama ca in curand o sa ma simt sngura in relatia noastra...
De discutat am discutat ceva cu el, insa cand sentimentele nu mai sunt la fel ca inainte e greu tu sa fii acelasi....va spun din experienta. M-am gandit sa mai las un timp sa treaca....cat? nu stiu...
Am un sot bun, care ma iubeste, schimbarea este in mine si oricat incerc sa fiu ca inainte nu pot...
Intrebarea mea pentru voi, fetelor este daca mai cunoasteti situatii ca aceasta, sau pentru cele care v-ati despartit daca ati simtit asa...cum se poate sa nu mai iubesti pur si simplu...cand ai iubit destul de mult atatia ani!
Raspunsuri
dulcetica spune:
Se pare ca ultimele studii in domeniu,regret ca nu pot reproduce sursa,indica faptul ca partea cu "chemistry",cu hormonii, tine fix 7 luni .Dupa e un amalgam de respect,bun simt ,apreciere sociala ,profesionala,umana,fizica ,inertie ,copii,casa+masa+masina+credite,etc.
Prin urmare tu ai rezistat eroic 15 ani!
Te bate vreun gind?
Ramonika spune:
cred ca ar fi pacat sa stricati casnicia fara sa fi incercat tot felul de metode de a o "repara". in cazul asta cred ca o pauza v-ar prinde bine la amandoi. ai posibilitatea sa stai departe de el o perioada. iti vei analiza astfel sentimentele si vei vedea ce si cum, daca iti e dor de el. in functie de asta vei putea lua o decizie.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Cristina_A spune:
Ce s-a schimbat cili, la tine in ultimii doi ani? Cum erai inainte? Ce anume nu-ti place la casnicia voastra acum, ce vrei sa spui prin "nu mai comunicam ca inainte"? Incearca sa scrii in termeni concreti.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
angelinajoli spune:
Vezi tu cum este viata asta:cand avem ceea ce visam,noi ne schimbam.Eh daca sotul tau ar fi fost o tara mai altfel,adica un pic mai rau,sa nu-ti arate sentimentele lui atat de aprinzator,tu ai fi ramas la fel de inflacarata!Iti spun asta pt ca si mie mi s-a intamplat.In relatia mea de acum,in schimb nu este totul foarte roz,dar nici rau nu e.Prietenul meu este un pic mai realist si daca ceva nu ii place,chiar daca ma iubeste enorm de mult, imi spune,si eu la fel lui.Facand acest lucru,ne mai suparam unul pe altul,dar flacara dintre noi,continua sa creasca,pt ca avem momente,in care simtim,ca am putea sa ne pierdem!Si chiar nu ne dorim asta!
cilli spune:
Ai dreptate Dulcetica, asa e, oamenii evolueaza si in nici un caz in acelasi timp si in acelasi mod, asa ma gandeam si eu.
Ramonika si eu m-am gandit ca ar prinde super bine sa stam separati o perioada, dar nu am cum sa fac acum. culmea este ca eu am stat separata de el mult timp si imi era dor, dar ma invatasem singura...am fost si bolnava in perioada aia si ma departasem de el.
Eu incerc sa fiu la fel ca inainte cu el, dar simt ca nu mai pot si intradevar stiu si simt ca eu m-am schimbat si ca eu sunt diferita. O sa incerc sa fac tot ce pot sa fie bine, sper sa si iasa totul bine, e greu totusi.Cand ani de zile traiesti cu sentimentul ca asa va fi mereu, ca asta este, apoi sa simti cum incet-incet vrei altceva....e greu. Va multumesc ptr intelegere si astept sa imi scrieti in continuare.
kokiy spune:
hai ma,daca nu i-ati raspuns acolo pe plac , poate vin aici niste sfaturi de divort.
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
Ramonika spune:
vandal mama, detectiv te face mama...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
cilli spune:
N-am intrat aici ptr rautati, iar cine a stat sa vada ce am mai postat.....ce sa zic, da, am scris atunci, timpul a trecut, nu s-a intamplat nimic, nici nu se punea de fapt problema sa se intample ceva. Asa cum scrisesem era ceva platonic, sper ca stiti ce inseamna asta. In fine, sfaturi de divort nu am nevoie sa mi se dea,e o hotarare care se ia greu si personal. Multumesc celor care scriu din placerea pura de a da un raspuns cuiva, nu din rautate.