Buna dimineatza fetelor!
Sa speram ca o sa fie o saptamana plina de gravidutze.
Eu sunt in ziua 22 si bineinteles ca am tras un test care bineinteles ca a iesit negativ. Am luat-o razna rau de tot
.
Desigur ca m-am uitat in toate luminile din casa in teste, doar doar intrezaresc vreo liniuta... si nimic..
![]()
Dar nu-i nimic, pana la 28 de zile mai am timp sa fac destule teste ![]()

Hop si io! Neata fetili! Ce faceti voi?Codruta..stai linistita mama...testul e pozitiv asa ca lasa ce a zis medicul (mai mult te stresezi aiurea). Eu am stat cumintica in weekend, am dormit la greu, am mancat ca o purcica (ma trezeam dimineata cu o foame in glanda, mama mama) si cam atat...tzatzili ma dor un piculet mai mult, dar nu ceva iesit din comun, in schimb am o adevarata "Retea" venoasa pe ele
Sa fie semn bun, sa nu fie...habar nu am...am inceput de ieri sa am un gust ciudat in gura care imi provoaca o stare de greata de zile mari. Eu am crezut ca e d ela pasta de dinti, l-am intrebat pe sot daca el simte ceva dupa pasta aia, a zis ca nu, o intreb pe sor-=mea..nici ea..so...ceva e in neregula la mine! Burtica nu se mai retrage....stau si astept CM sa vedem..vine sau nu vine??Pana joi, vineri nu mai e mult asa ca nu ma ambalez inca. Va pup pe toate ca de inceput de saptamana si sa se lase numai cu burtici! 

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
buna fetelor!sint in ziua a 15 a de ciclu si astept sa imi creasca foliculii,unul e de 16 si in rest micuti.
saptamana aceasta ma pregatesc de inseminare
.sper sa se lase cu bebe.am si eu o intrebare daca stie cineva din aspirante dupa inseminare se da ceva tratament de mentinere a sarcinii?mentionez ca am ramas doar o singura data gravida acum cativa ani buni si am facut intrerupere.mersi fetelor si mult succes sa fie bebelusi saptamana asta!!!!