Aspirante optimiste >20 ani (255)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu sunt aici si accept soriciul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

quote:
Originally posted by oanasm

madutza ce mai faci? cum esti?
va pe toate!

Oana
9+
o noua viata

Buna Oana,
uite....Z4...m-a trimis dr. sa-mi fac Ac. antispermatici si sotului i-a dat vre-o 10 analize sa-i vada "stilul de viata". Microscopul il folosesc de 2 luni, dar inca nu s-a prins nimic . Vreau sa ajung la Dr. cu analizele inainte de ovulatie.
Oana!

http://tt.lilypie.com/4TOtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Ce faceti mai fetelor, somati?

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza, va astept la .

Va si o saptamana senina sa aveti

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Neata
Monica lasa cafeaua si baga ceai

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ancutza, eu nu eram bautoare de cafea nici inainte, imi face rau, asa ca acum cu atat mai mult nu beau. Am facut doar pt fete ca io ma trezesc cu noaptea-n cap pe aici

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Asa da

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetele cochetele!!!

Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune!!!

Am fost vineri la medic, simai bine nu ma duceam. Pentru ca...nu a vazut nimic. Cand m-a intrebat de ultima menstruatie si i-am zis de 26 dec., era foarte surprins! O fi zis saracul ca fac eu o confuzie! Zice: "Haideti sa vedem!!" Si a cautat sarcu` timp de 20 de minute, si nu gasit nimic. M-a intrebat cam cand cred eu ca a avut loc conceptia. Si cand i-am spus ca pe 9,10,11,12 , mai ca nu l-a bufnit rasul! Mi-a explicat ca e mult prea micut sa se vada! Fie nu a coborat inca in uter, fie e prins in mucoasa, si nu se vede.

Va dati seama ca m-am cam speriat, si, ca sa ma linisteasca mi-a mai facut un test de sarcina. Care s-a pozitivat! Mi-as fi dorit tare mult sa ma asigur ca e totul bine.

Intreba Miruna, parca, daca am luat tratament. Nu am luat nimc. Dr. mi-a zis sa iau duphaston, daca vreau. Dar... nu o sa iau nimic. Nu a zis ca e obligatoriu, si nu vreau sa ma indop inutil cu pastile!

Cam astea sunt noutatile,
Va pupez,
Sa aveti o saptamana plina de realizari!!!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Codruta intr-adevar este prea mica ca sa vada ceva la eco si sa stii ca eu zic sa iei duphaston ca se prinde bb mai bine.

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115152

Mergi la inceput