Cluj rulz!- cap.77

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

HEI! V-a speriat intrebarea mea??? Sau unde ati disparut toate?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare!!

Mariana, ma tem ca noi nu avem filmu, dar totusi il intreb pe sotu'... ms. de mail, te pup.

abia acum am ajuns si noi de la tzara... ne-am relaxat si am stat la soare in curte... frumos... imediat ne pregatim de o noua saptamana cu job+gradi, etc.

va pupam pe toate, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Mariana helou. Chiar imi era dor de tine. Pai facem rost, daca e musai facem rost neaparat. E cel in care apare si keanu Reeves (in tineretile lui)? Daca nu au fetele rezolv eu cumva si il trimit prin Roxana, daca da Domnul sa vie totusi pe la nepoata-sa, care o asteapta si a zis in sfarsit MAMA. Sambata seara, de 2 ori.
Pup fetele, revin

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si frumoasele

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am intrat doar sa va salut, nu am citit din urma, am inceput saptamana tare obosita si deprimata..... oare vine primavara? Ca atunci ma apuca "nebuniile" pe mine... atat de singura m-am simtit ieri, Luca e marait, se da cu capu' de toate, da drumul la aragaz, s-a trezit de cinspe mii de ori.... in fine, toate trec, nu-i asa????
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

pupici dragelor

Mariana scumpa nu am filmu cu pricina da tre sa-ti spun ca-mi place de numa Keanu-daca ala e...:)
BTW mai e valabila oferta cu scaunul de masa?

Manu, vine fata cu doza de optimism, am un pocal intreg.pupici la Luca scumpicu, cred ca-i inteles cu Sofia care cu dintisorii ei ma calareste noaptea.

Rolo, uau felicitari pt Mama e suuuuper!Sofia, se tine tot mai bine in picioare, se ridica pe orice, am senzatia ca o ia la picior.

Stanca pe unde esti?
sper ca sunteti bine!

va pup cu drag

ps.propun intalneala sapt viitoare!!!ca nu se mai poate asace ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

sunt la Bucuresti pana vineri si apoi la schi! Va rog motivati!!

Bilant: 23 ghiocei, 12 lalele, 3 zambile, muguri in toti cei doi copacii, lastari verde crud in randul de capsuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Unde sinteti ca am cazut de pe pagina.
Am dormit super bine, merci Cristiana pentru optimism, a ajuns aseara la mine
Simona, ce bilant frumos... si schi... offf, ce as vrea si eu.....
As veni la intalnire, dar sper sa apuc pe cinava ca eu nu pot ajunge inainte de 18.45-19. Plus ca vin cu cavalerul dupa mine, ceea ce inseamna ca voi alerga dupa el...
Astept detalii!
Si acum.. back to work!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va mai amintiti de mine?

Miercuri am mers din nou la control insa dimineata a inceput sa vomite si al 3-4 ore a inceput si diareea.Fuga la spital.Dupa consultatie am descoperit ca pneumonia disparuse, vestea era minunata, insa avea infectie cu rotavirus.Groaznic ca nu putea sa bea si sa manance nimic.Dupa o injectie cu metoclopramid varsaturile au incetat si am inceput sa il hidratam ca sa nu ajungem iar la perfuzii.In 2 zile si-a revenit dar in 2 saptamani a slabit 3 kg.Colac peste pupaza vineri am luat si eu infectia cu rotavirus.Abia ieri m-am ridicat din pat.

Erika succes la Debrecen!Te asteptam cu vesti bune.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ne mai amintim, Stanca draga si kiar ne gandeam in ce ape va scaldati. Sanatate multa si recuperare rapida!!

Dragelor, azi am avut o zi de intensa deprimare...dar promit sa-mi treaca repede. Nu va dau detalii, ca nu-s importante sper sa revin repede cu un tonus asemanator zilelor trecute...

Erika, mult succes in Ungaria, ne gandim la voi si tinem pumnii.

va pup pe toate cu drag, revin cand imi trece...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagicelor
Erika succes la operatie si multa sanatate lui Norbi.
Raluca nu ai voie sa fi deprimata.

Roxaaaanaaaaa soro, ce ai patzit? ti s-a stricat calkulatorul? si telefonul? ce faci soro ca nu mai stiu nik de tine.
pentru absentele de pe forum. Tot timpul caut subiectul pe pag. 2 sau 3. Ia prestati aici, fomei de cariera ce sunteti

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput