Cluj rulz!- cap.77
Raspunsuri - Pagina 11
ralucames spune:

ma bucur ca sunteti bine, Erika, Doamne ajuta!! felicitari!! creste burtica?? te simti bine?? sper ca da.
Stanca, ne gandim la voi si la catzelusha draga
Roxa, drum bun si sa nu va raciti!! ce fain ca mereti la neamuri... 
despre noi scurt: io ma simt mare si grea, vad zilnic cum creste burtica si se misca non-stop bebelu', ieri am fost la medicul de fam. sa ma ia in evidenta (ca l-am schimbat pe cel initial)... m-am ingrasat 8 kile, dar mai e loc
... din martie imi iau concediu (de toate felurile)... asa ca ma gandesc cu jind la vremea aia...
stefi e bine, vesela si cumintica-acum.
va pupam pe toate, sa aveti un sf. de sapt. frumos. Io as fi vrut sa vina primavara, nu sa ninga, dar asta e... 
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 25 sapt.
Yagmur spune:
Erika, ce ma bucur de vestea buna
Stanca, tinem pumnii sa treaca cu bine operatia
Eu sint tare deprimata, schimbarile de la job nu-mi priesc deloc.... acum stau sa ma gandesc sa ma intorc acasa.... sper sa imi treaca starea asta repede...
Pupici trupei si un sfarsit de saptamana cat mai frumos
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
nana_sim spune:
Erika bine ca ati scapat cu bine! De-acum sa fiti sanatosi, voiosi si fara probleme de sanatate!
Roxa distractie placuta la Bucuresti!
Manu ti-asi schimbat jobu' sau mi-a scapat mie ceva? 
Stanca tinem pumnii!!
Raluca am uitat sa-ti zic ca tare iti mai prieste sarcina! Esti una din norocoasele careia sarcina ii aduce un ten luminos si ochi stralucitori! Tine-o tot asa!!
Din categoria zile speciale aseara am cumparat cu zanul prajituri de la Mozart si vin de colectie
Ce buna-i dragostea mmmm!!! Ceea ce va doresc si voua 
Weekend placut!
ralucames spune:
salutare!!
Simona, mersi mult de cuvinte, de multe ori ma simt suuuuper in postura asta; mie tare mi-a placut scurta noastra discutie de luni... dragostea asta e frumoasa foc... mai ales daca se bazeaza si pe lucruri simple 
...

Manu, nu dispera cu jobu', vezi cum se misca apele si te hotarasti ce faci apoi. Succes si numai bine!!
si nu mai fi deprimata!!
Mariana, tu?? sa nu intrii si tu la lada cu deprimare, ca pe doua mai greu le scoti de acolo, decat pe una

azi tare m-a durut urechea dr. si parca tot capu' e ca si dupa ce te prinde curentu'... urat de tot. Am stat cu el in perna, cu vata in ureche, dar tot nici o imbunatatire...inafara de lamaie cu miere nu as lua nimik... dar ma gandesc si sa nu fie destul acest remediu... mai vad.
o seara placuta tuturor.
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 25 sapt.
roxana1974 spune:
Ciao gagiiiici va scriu de la rolo (atata poate, sa va salute, ca i-am monopolizat laptopul).
Erika, tare ne bucuram sa auzim vesti bune, felicitari si numai bine!
Stanca, ce-ti veni de te-ai rupt asa in scheme, si-apoi, nu ai femeie la curatenie? Oi, oi...
Ralu, si eu sunt de acord cu Simona si acum regtret ca nu am fost de fata la mica voastra discutie
poate asa imi dadeam seama ce se petrece si cu Simo!
Nooo, Cristiana, cum a fost la Lugsno? Ce ai mancat bun?
Fetelor, e un frig, o vijelie si o zapada in Bucuresti de nu pot sa cred, intr-o ora a nins tare de tot si s-a pus zapada!!!
va povestesc si maine...api maine seara ne urcamiar pe tren...
ralucames spune:
Buna dimineata, iubitelor!!
nu stau mult, am intrat sa vad ce mai ziceti...
Stefania e putin infundata, tuseshte-putin,dar se rupe tusea... asa ca bagam ceaiuri si deocamdata nurofen. Poate scapam doar cu asta...
asa ca azi nu iesim din casa, desi e frumos afara...
va pupam pe toate, cu copii cu tot
... si sa aveti o zi calda si linistita!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 25 sapt.
Yagmur spune:
De pe meleagurile Savadislei va invit la cafea si va pup cu drag...
Weekend placut! Si celor raciti sa le treaca repede... brrrrrrrrr......ce frig este!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mariana tache spune:
Buna, dragele mele!
Am o zi super! La noi, in mod normal, sambata se face curatenie; dar, azi... nimic (au facut ieri); asa ca, am un weekend super prelungit; am facut un pic de papa, imediat le dau copiilor se mancare iar apoi o taiem la cumparaturi (ca ieri a fost zi de salarii, nu?
). Am dormit pana la 8 ... ce bine a fost!
Erika, ma bucur din suflet pt ca ati trecut cu bine peste operatie! Doamne ajuta, ca in continuare sa aveti parte numai de sanatate!
Cristiana, acum mi-am amintit; oferta de scaun mai este valabila, bineinteles! Daca vreti veniti dupa el.
Raluca, eu nu mai sunt in butoi
; sunt f bine; multumesc pt gand; dar nervii de la servici nu dispar; in fiecare zi e ceva; mai nou am colega la personal si imi manca zilele; e groaznica!!!
Cum ti-e urechea?
Manu, dar ce schimbari sunt la voi la job??? eu cred ca decizia ta de mutare sau nu, trebuie sa fie in stransa legatura cu binele lui Luca; iar tu cum esti o mama de isprava, sunt convinsa ca vei decide exact ce e mai bine pt Luca, pt voi amandoi!
Dar, daca ar fi sa fie dupa mine
(dar nu-i nici pe departe asa!!) eu as zice sa ramai, ca ne esti tare draga! 
Simona, mmmmmm, ce deliciu! F rumos din partea voastra!
Stanca, cum e Astrid???
Roxana, sa nu uiti de filmul meu
. Salutam tot familionul!
Arleena, nu mi-ai mai dat nr. tau de tel; mi-l dai? ![]()
Va
pe toate si va doresc o duminica linistita in familie!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
dianalaura spune:
Buna dragi mamici!
Am si eu o rugaminte, a avut vreuna dintre voi de-a face cu dr. Ene Ioan, medic primar ORL? Am fost azi la el cu Stefan al meu, care mi-a facut a treia oara otita purulenta...in decurs de 2 luni de zile. L-a vazut, a drenat un pic puroiul si m-a chemat maine sa ma interneze la Cluj, la ORL, la pediatrie 1.
Eu v-as ruga daca stiti sa imi spuneti cum e...cam cat sa cotizez....la dr, la asistente...stiti voi.
Astept raspuns. Multumesc anticipat!
Salutari lui carrie...noi ne-am mai intalnit la capsunele-n scutecele! 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan
carrie spune:
ceau Diana
o saracu bb, si noi am avut la viroze cu Sofia...imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru la capsunici, promit s-o fac in curand, dar stii ca am inceput jobul si nu mai am timp de nimik
la Ene am operat-o pe Theodora de polipi, e ok, serios si competent nu f prietenos...
noi am operat-o acum doi ani si din pacate nu mai stiu care sunt sumele...atunci la op de polipi se dadea cam 1 mil la dr si 500000 la anestezist, noi am dat ceva mai mult, dar ptr internare sincer nu stiu, poate te mai ajuta fetele...
va dorecs sanatate multa te rog suna-ma daca te pot ajuta cu ceva.
fetele gasca , revin la voi umpic mai incolo.