Timisoara, Impreuna! (78)
Raspunsuri - Pagina 13
lore03 spune:
Neatza la toata lumea!!!!
Silvana
pentru cafea.Dau si eu una fierbite pentru cele care se trezesc mai tarziu.
Vreau sa povestiti si sa puneti poze sa vedem si noi cum a fost .Asa rau imi pare ca nu am putut veni si eu
,dar promit ca data viitoare nu ratez.
Laura mea inca tuseste de rupe ,sper sa se mai amelioreze pana luni dimineata ca eu trebuie sa merg la lucru.Bine ca nu a mai facut febra si nu am ajuns din nou la antibiotice ,dar in acelasi timp sper sa nu faca altceva.Nu am vazut atatia muci in viata mea cat are fata asta .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
si nu uitati astept
un suflet trist
katik spune:
neatza fetelor!
lore, sar'na pt cafea, ca pe a silvanei ati baut-o deja![]()
ma bucur ca laurica este mai bine, poate totusi scapati de antibiotic, mai ales daca nu a mai facut deloc febra. cu tusitul, o sa treaca el, mai trebuie timp. cit despre muci, eu la ai mei le-am dat coryzalia, sunt niste pastilutze homeopate ce trebuie supte. au mers bine la muci.multa sanatate!
dana, da-i si scrie, eventual facem pe blog o rubrica de machiaj ca nici io nu ma pricep deloc, nici nu am cu ce, nici nu ma pricep ce sa cumpar, de care, cum etc....![]()
![]()
. la mine e mai complicat ca sunt dispusa la alergii in zona fetei dar un pic ceva tot trebe sa fac![]()
ma bucur pt maman!!!! super surpriza i-ai facut!
mariaa, no fain ca te-ai simtit bine! restul, data viitoare!!! hai ca o meriti cu virf si indesat!!!
laura, gata cu musafirii?
si io astept poze, muuulte pozeee!!!!
ma duc la bucatarie ca ciriie fata linga mine ca vrea de mincare![]()
Mariaa spune:
multumim pentru
cu rusinica dupa mine zic, am uitat de poze...eram cu aparatul in poseta, da sa mor de mi-am mai amintit de el...nu dati cu rosii, va rog io! 
era un mosulica acolo care canta dumnezeieste...Luis Amstrong by Romania, jur. dupa vreo ora l-a observat Ana. Ne-a luat mintile...
Noi eram convinse ca-i CD. Cand l-am vazut pe mosulica, ne-am blocat!
eu una ce sa zic...7 nebune la o masa...se uitau aia crucis, am ras cu lacrimi, am povestit, ne-am descarcat...
pentru intalneala! si in special pentru Dorisake pentru feshteala la par ![]()
am fugit la o
cu sotioru sa fac rezumat si raport cum de-am stat pana la 1 noaptea
si sa aveti o zi frumoasa.
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
'mneata si de la mine si
pt 
Cat despre intalnirea de aseara ... domne' no coment. Recunosc ca nu am mai ras de mult timp asa 
Va
pe toate , ne vedem mai incolo
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
claudia74 spune:
Neata tuturor,petrecaretele,ce sa inteleg ca nu a facut nimeni poze
pai asa v-ati gandit voi la noi! Lasa ca va cunoastem, bine ca v-ati distrat,vad ca Mariaa si Aida sunt fit si eu care vroiam sa vin cu o aspirina si o bocala cu moare de varza,vad ca nu e necesar,nu ati sarit calu
.
Dana super ca mama ta s-a simtit bine,ce mi-asi dori sa ii fac si eu astfel de surprize mamei mele, merita si ea ca toate mamele de altfel,deci tu nu ai mai ajuns ieri sa il vezi pe Luis Armstrong by Ro, dar dupa cum spui v-ati simtit si voi bine la restaurantul 'nu stiu care'.Deci tu ai fost cu pesimismul in floare,stii cum e Dana,orice alta problema dar nu in familie ca atunci nu stiu cum ati reactiona chiar si voi alea puternice si hotarate cum spune Ana,nu doresc la nimeni asa ceva prin cate am trecut eu,poate ca intr-adevar nu am stiut sa pun piciorul in prag,dar eu nu vedeam necesar asa ceva intr-o relatie bazata pe dragoste,eu inca visez fluturi galbeni,dar asta sunt eu,nu ma pot preface si dau totul chiar daca nu primesc nimic in schimb,e cel mai greu ca barbatul de langa tine sa nu te aprecieze dar la mine sunt incurcate lucrurile rau de tot,recunosc ca daca eram in ro nu sufeream atat,dar aici sunt legata de maini si de picioare.Cu machiajul cunosc si eu tehnici,citeam si eu reviste,ma uitam la emisiuni,am invatat asta si la curs de fotomodele ce am long time a go,dar numai aplic mare lucru,mi-au spalat astia mintile cum spune Ana,in ro nu exista sa plec nemachiata undeva egal unde,lucrand 10 ani la birou eram zilnic aranjata,nu am purtat adidasi in ro decat ft rar cand alergam,sau cand mergeam la meci la Poli
.hai ca ma intind si eu pe aici si ma bazaie deja copiii.Sunt racita cobza merg sa mai imi fac un ceai.
la toate.
katik spune:

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu ati facut poooozeeeee![]()
claudia, multa sanatate, du-te si te drege ca tu treb sa ai grija de tine ca altcineva nu are cine![]()
claudia74 spune:
Da Katik draga nu are cine 
,azi noapte am avut febra cu frisoane tremuram de frig da nu s-a sinchisit adultul sa ma incalzeasca sau sa ma intrebe daca am nevoie de ceva,la un moment dat am vrut sa il trezesc sa ma duca la spital asa rau mi-a fost dar am mai luat un paracetamol si am adormit si eu pe la 3, de dimineata normal ca Andi a fost matinal si eu m-am trezit doar,putea sotul doar sa se trezeasca sa aibe grija de copil stiind ca eu sunt bolnava,dar nu el a mai dormit pana la 10,asa face de obicei in weekend si colac peste pupaza nici pana acum a nu a observat ca mi-am vopsit parul 
,ce sa mai astepti de la ei,bine ca aduce bani acasa
.
Sa aveti o zi buna
la toate.
aidaciolac spune:
... va dati seama ce a fost ... ca in 3h si ceva nu am avut timp de poze 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune