Cafea cu aroma de femei-70
Raspunsuri - Pagina 2
ramyteo spune:
W. de asta a plecat aseara cred ca s-a dus la Fanna si celelalte s-au dus fara noi 
Mei da cine stie ce inseamna "bas slatko"?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
fannna2003 spune:
gata...gata...v-am auzit!!!...hmmm...credeati ca scapati?...nu pt voi fetele mele de suflet tot binele din lume, tot ce-mi doriti sa vi se intoarca inzecit...acum banuiesc ca numai de bine imi urati![]()
si muuuulta 
si bineinteles
cea de toate zilele milioane de pupici
Multumesc din suflet de urari 

beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
gata...gata...v-am auzit!!!...hmmm...credeati ca scapati?...nu pt voi fetele mele de suflet tot binele din lume, tot ce-mi doriti sa vi se intoarca inzecit...acum banuiesc ca numai de bine imi urati
si muuuultasi bineinteles
cea de toate zilele milioane de pupici
Multumesc din suflet de urari
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Fanna vezi vezi ca hmmm pai da cine ti-a zis de rau? Numai plangeam cas ati fugit toate in lumeeeeee fara noi! Te pupam si sa ai parte numa de bine!
Alic mei fata mea de un sa stiu io? Cred ca in slovaca sau nu stiu ca am crezut ca e in rusa da nu stiu. Hai ma ca am primit um mes si nu stiu daca tre sa-i zic de bine sau sa o injur
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
belutza spune:
neatza fetelor.
sunt disperata ca am ramas fara tel. 
ina nici eu n-am avut timp sapt trecuta . am fost numai pe drumuri si sapt asta cred ca o sa fie la fel .
maine am examen ca a inceput sesiunea si nu stiu la ce ora , la ce materie
fanna 

sa fii sanatoasa si fericitA Si sa petreci bine ! 
ramyteo spune:
Bela de ce patisi mei fato?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
belutza spune:
quote:eh . nimic grav
Originally posted by ramyteo
Bela de ce patisi mei fato?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
wonderful spune:
Fannaaaa,La Multi Ani!Sa-ti traiasca cei 3 barbati,sa ai numai bucurii de la ei si de la viata!

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by principe
Fetele,noi ne luam la revedere,maine plecam in vacantie,ne intoarcem sambata,mergem sa vedem dunele de nisip din desertul venezuelean.o sa mergem cu masina ,drumul este cam lung iar sebastian cam neastamparat ....am emotii.
va pupicim aveti grija de voi si de mogaldetele mai mari sau mai mici
pa
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
... hai drum bun si distractie placuta la privit dunele
Aida
POZE
Matza Emma in actiune