Uita ca ne mai miscam o tzara si scaparam de nr ala insinuant.Deja mi-am revenit.Nu stiu ce reverberatii emana,ca oricum erau ca la...Emmanuelle.
Cadetzi,adunarea,cu onor inainte,MARS!
Trebuia sa-i spun "Cafea cu aroma di fimei"?dupa...limba mea si a Alicai?
W,
mare pentru tine, mai ales ca zici ca esti compatrioata de-a mea! la inceput ma bagasei un pic in ceata...
si, zi-i asa...din ce zona esti?
ALICe

eu
De ce te bagasem in...ceata?Io mi-s di la o azvarlitura di batz,din Bacau,ala cu primari urmasi de-ai lui Stefan,Sechelariu si liota lui de ...boieri analfabeti si hoti.![]()
Citandu-l pe Lazarus:'suspect de aproape'.
Ma duc sa-i dau doctoriile copkilului si la nanitza.Somn usor si pe maine.
Fetele,noi ne luam la revedere,maine plecam in vacantie,ne intoarcem sambata,mergem sa vedem dunele de nisip din desertul venezuelean.o sa mergem cu masina ,drumul este cam lung iar sebastian cam neastamparat ....am emotii.
va pupicim aveti grija de voi si de mogaldetele mai mari sau mai mici
pa
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
buna dimineata!
ia treceti la cafea leneselor
dau un ness, sa va trezeasca mai repede!
pe mine sigur ma paste o gripa, ca ma doare tot corpul, parca m-a batut cineva si pe deasupra mai si tusesc!![]()
PRINCIPE, drum bun! te asteptam cu poze si istorioare despre peisaj!
ALICe

eu
Alic lasa mama cafa ca azi da cineva de baut hai sa o strigam. Fannaaaaaaaaaaa!
LA MULTI ANI! sa ai parte de tot ce iti doresti!
Te pupam 

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Fanna? da, mai, e ziua ei, ai dreptate!
de asta n-or fi fetele prezente? crezi ca s-au cherchelit deja?
FANNA,
ITI DORESC MULTA, MULTA SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!

DISTRACTIE PLACUTA AZI!
[
ALICe

eu