HIPOTIROIDIA SI FERTILITATEA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Anya te rugam frumos nu mai scrie cu litere mari, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna,
am si eu o mare rugaminte la voi, tocmai am facut analizele ptr. tiroida si am o mica nelamurire:

TSH am 1.8 intervalul e : 0.40-7.00
T4 am 6.7 intervalul e 4.8-12.00
T3 am 2 intervalul e 0.6-1.85

nelamurirea apare la T3 care e un pic peste limita, aveti idee astea ar putea influienta tiroida, necesita tratament, sau sa formulez mai bine intrebarea, ar putea fi problema de infertilitate de aici?

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

luci.eilm, sar'na de raspuns.. intre timp mi-am facut TSH, T4, si urmeaza sa fac prolactina , ATPO , si inca ceva (la cantacuzino , nu se fac)

CrisaS, cum adica analize in valori normale , si totusi e hipotiroidism ... pe baza a ce ?... ca sincer mie nu-mi e clar ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

elaa, parerea mea , du-te la medicul endocrinolog , sa-ti interpreteze rezultatele ... sau mai corect spus .. du-te la cel putin 2 medici , ca sa fii sigura ca e corect ce ti se spune ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codite2 spune:

Buna dimineata fetelor.
Eu sunt o viitoare mamica, avem 7 saptamani si 4 zile. Saptamana trecuta am facut analizele pentru hipotiroidism si se pare ca TSH-ul este marit (5.45, iar limita max este 4.46). Celelate analize, Ft3, FT4, si ATPO au iesit in limite normale. Inca nu urmeza niciun tratament, ieri am fost la medicul care imi va urmari sarcina si mi-a recomandat un consult la endocrinologie. Intrebarea mea: bebe ar putea fi afectat deja de hipotiroidism? De-abia saptamana viitoare voi ajunge la endocrinologie. Va rog sa imi spuneti daca ati fost intr-o situatie asemenatoare. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput