parinti iresponsabili sau doar naivi?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Principe, tu ce ai face daca ai fi in situatia de a asista la un comportament pe care-l consideri abuziv sau cel putin deplasat fata de niste minori ? Nu se poate sa nu te implici cumva cand e vorba de copii. Nu poti sa treci mai departe cand te revolta ceea ce se desfasoara sub ochii tai.

Sa spunem ca Ancuta a gresit, dar tu cum ai proceda ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

actionez cand este ABUZ,nu din orgoliu(cazul ancutei)si actionez la moment..nu astept lingurita cu zahar.

eu nu vad abuz nici in zahar,nici in salam.daca aceste alimente ar fi socotite un abuz, cred ca 90 %din parinti ar fi socotiti abuzatori.ca nu este un aliment tocmai potrivit ptru un copil este ok...dar de unde stiu eu ce salam a dat mama,poate este din piept de pui,nu cred ca a importat ancuta salam de sibiu.
singurul abuz al mamaei poate fi palmuirea capilului...insa Ancuta in primul ei mesaj nu a amintit nimic de acest fapt,si tind sa cred ca poate fi chiar o gogoasa ,pe ea o intriga lucruri minore,care nu sunt abuzuri,asa cum au spus si autoritatile unde ea a facut plangere.
ce vad eu in acest caz este o furtuna intr-un pahar cu apa,iar motivul nu este dragostea ptru copii ci expedierea ei.

mi se pare insa un abuz enorm din partea ancutei sa lase sa planga un copil timp de 3 ore...si daca ea a rezistat sa auda 3 ore un copil plangand...fara sa-i miste sufletul..asta spune multe despre ea...si nu tocmai de bine.

MARIA,este bine sa ne implicam si sa combatem abuzul... dar unde este cazul,unde exista abuz.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Poate ca sunt off-topic, dar problema de principiu este complexa. Nu ma refer la povestea Ancutei, ci la alte cazuri de abuz - caci sunt multe cel putin in Romania. Parinti care isi bat copiii chiar si pe strada, ii injura, care-i expun pericolelor, care ii lasa sa bea (am povestit mai devreme).

Multi copii se nasc cu potential mare dar sunt impiedicati de familie sa evolueze, pacat.

Maria

Mergi la inceput