GINECOLOGI IN BRAILA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

la bucuresti stiti pe cineva sigur?si pe mine ma intereseaza foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

diana_25 eu am fost initial la Giulesti, la prof Marinescu, dar era foarte ocupat, apoi la Niculescu, dar nu mi-a placut de el si ,in final, am mers la Tutunaru, la cabinet particular, dr lucrand la Elias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Anya iti recomand un medic foarte bun in Galati este vorba de dr ciobotaru de la policlinica Romar. Eu am fost foarte multumita de el
am facut cu el tratament pentru sterilitate in 2006 si acum sunt insarcinata si merg tot la el. E un medic exceptional si un om de milioane, rar mai gasesti asa medici in Galati!
Te pup si sa auzim numai de bine

Speranta moare intotdeauna ultima!http://pg.photos.com/vio_dreams2005/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

am facut analizelele FSH si LH, dar astept rezultatul.in urma ecografiei a rezultat: ovarele ambele normale, dar cu mici foliculi dispusi predominant la periferie, aspectul sugereaza anovulatie, in cadrul bolii polichistice ovariene si imi recomanda dozari hormonale cu monitorizari eco.asta-i tot.cat de grav este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya_ionescu spune:

Buna , fetelor !
Am fost zilele trecute la dr Tovarnac , dar nu mi-am putut face inca o parere despre el .Zice ca probleme mea pare a fi lipsa ovulatiei si ca urmeaza sa ma monitorizeze. Puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna aceste monitorizari si , mai ales , daca dau rezulatate ? Va pup !

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Anya, monitorizare inseamana ca te cheama o data la 2 zile sa-ti masoare foliculii, sa vada daca ovulezi, si endometru, daca intrebi.Cum se masoara? Iti face eco cu o sonda vaginala, iar foliculii(de obicei unul) trebuie sa creasca in medie cu 2 mm de la o masuratoare la alta.Pupici si foliculi babani care sa se si saprga

Mergi la inceput