GINECOLOGI IN BRAILA
BUNA ! SUNT NOUA PE AICI SI VREAU SA VA CER SI EU UN SFAT , CUNOASTE CINEVA UN DR. GINECOLOG BUN IN BRAILA ? ASTEPT UN RASPUNS DE LA VOI . VA PUP !
anya
Raspunsuri
singura75 spune:
Salut, Anya! Sunt din Braila si am o parere ffffffffff proasta despre doctorii din Braila.Eu tocmai am nascut, dupa 2 ani de chin de a ramane insarcinata.Mai aveam putin si dadeam la medicina.Daca poti, te sfatuiesc sa mergi in Bucuresti.Ma poti intreba orice.
35+
anya_ionescu spune:
MULTUMESC DE RASPUNS SI FELICITARI DIN SUFLET PENTRU BEBE ! VOIAM SA TE MAI INTREB DACA STII CEVA DE DR TOVARNAC FLORIN.PUPICI .
anya
singura75 spune:
Pai, ce sa zic? Cand am ramas insarcinata, m-am dus la Tovarnac cu gandul sa-mi urmareasca el sarcina, mai ales ca aveam si un chist maricel. Vroiam sa aud si parearea lui , fiindca auzisem ca e un dr tanar si bun, atent cu pacientele, bla, bla.Iar el mi-a sugerat sa fac avort ca nu pot duce sarcina pana la capat, ca pot face hamoragie, ca o sa lesin pe strada si o sa ma operez la urgenta si o sa fie fff rau. Ce mai, m-a speriat ingrozitor! Iar eu nu vroiam sa renunt si nu as fi renuntat la sarcina absolut deloc.
Prin urmare, m-am dus la Bucuresti, la un dr la care mai fusesem , super tare omul (apropo, l-am sunat imediat dupa ce am iesit de la Tovarnac, i-am facut repede un rezumat al conversatiei, si a doua zi am fost la Bucuresti)si s-a crucit si cu dreapta si cu stanga cand a auzit de avort.Mi-a spus ca exista solutii pt chistul meu, am facut un tratament, alte cateva drumuri la Bucuresti pt monitorizare si , multumesc lui DD, am un copil sanatos, vioi, muuuuuuuuult astepat si iubit. Cam asta a fost experienta mea cu Tovarnac!!! In ce secol traiesc doctorii din Braila???!!!
anya_ionescu spune:
CRED CA AI DREPTATE CU DR DIN BRAILA ! EU IMI PUSESEM SPERANTE IN DR TOVARNAC , DAR ACUM SUNT TARE DERUTATA . DE FAPT , NICI NU STIU CU CE SA INCEP , AM CITIT DE LA VOI CA TB FACUTE O MULTIME DE ANALIZE CARE SINCER MA SPERIE . TOT CE STIU E CA IMI DORESC ENORM UN COPIL .
anya
mimi_m spune:
Buna, si eu sunt din Braila, si nu te sfatuiesc sa apelezi la medicii de aici, e pierdere de timp - eu am pierdut asa vreo 3 ani . Mergi direct la Bucuresti, la Giulesti gasesti medicii cei mai buni.
Bafta multa.
anya_ionescu spune:
MULTUMESC CA MI-ATI RASPUNS !
V-AM ZIS CA EU SUNT LA INCEPUT DE DRUM IN A AVEA UN BB SI DE ACEEA NU STIU CE MA ASTEAPTA . O SA MERG SI LA BUCURESTI IN MARTIE , DAR VREAU SA MA DUC SAPTAMANA ASTA SI LA UN DR DE AICI , SA VAD O PARERE . MA GANDEAM SA OPTEZ INTRE DR BANU SI DR TOVARNAC . VOI CE ZICETI ?
VA PUP .![]()
anya
singura75 spune:
Anya, parerea mea sincera e ca vei pierde timp si bani.Imi pare rau sa o spun, dar dr te iau drept fraiera, ca tu nu stii mai nimic in domeniu si iti spun numai prostii, te cheama de nshpe mii de ori si tot degeaba. Asa cum iti spuneam, eu am citit fffff mult despre infertilitate, despre analize, si puneam intrebari doctorilor care se uitau cam cash la mine si se simteau deranjati. Gaseste un dr bun la Bucuresti(ca si aici sunt uscaturi)si mergi acolo, afla ce probleme ai(tu sau sotul) si informeaza-te.Nu lasa numai in seama doctorilor totul.Te pup

grati.ela spune:
Acum 9 ani era la moda Dachin (am nascut cu el...un om deosebit!!!). La fel de curtat era si Coltofeanu (mult mai tanar). In rest, despre femei numai de rau...
39
Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile