Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Merci de laude la adresa tickerului! Nu va faceti griji va dau cu placere oricand adresa daca o pierdeti numa' haideti o data cu sarcina aia! Mai e loc la odiseea de octombrie! Si acolo deja e cam demodat tickerul, toata lumea are. Pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Multumesc inca o data de urari! Sunteti toate niste dragute si va doresc tuturor sa deveniti inca o data mamici!
Noi inca nu am spus nimanui de sarcina, astept sa merg la dr si apoi, asa ca aici ma simt ca intr-o familie!
Ignatica apropo de simptome: sotul ma intreaba inca, dimineata sau cand vorbim la telefon "cum te simti?bine! nu ti-a venit, asa-i? atunci e sigur acolo!"
Da mai si ai mare dreptate, cu baietii nostri grabiti, iar de DPNuri ce sa mai zic ff apropiate!
Raluca sigur va iesi cu okisori!Ne apucam intens de galerie!
Eu mai stau inca pe aici, astept inca cateva fete si apoi ma mut si la odisee!
La multi ani Rebecca!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bravo Sanziana!!!! Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si mancacios!

Ignatica mie la prima sarcina tot asa, mi-a fost bine pana la 8 saptamani, ma gandeam cu bucurie ca sunt printre exceptiile care sunt fara greturi, da cand au inceput, au fost asa urate si au durat de nu se mai terminau. Am avut greturi pana la final de sarcina, dar rau-rau au fost pana prin luna 5-a cred. Plus ca poti sa ai sarcina fara greturi si bebe sa fie bine. Incearca sa indepartezi gandurile negre si sa te bucuri de sarcina.

Patricia, numaram ...:-) Sincer, eu m-am simtit tare rau zilele trecute, o stare de somnolenta cu ameteala. Cred ca totusi trebuie sa mai insist la doctora, sa vad ce e cu mine. Daca e sa am probleme de sanatate, nici nu e de mirare ca nu vine bebe si probabil ca e mai bine asa.

Pupici la toate, ce de vesti cu doua liniute luna asta...

Hai Raluca, da-ne o veste buna ca Sanziana!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pot sa incerc si eu, apoi sa ma dumiresc cum il pun la semnatura permanent!

Raluca, tin pumnii!!! Cred ca inca intri la odiseea de octombrie, ca data trecuta.

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ups, ca uratzel mai e!
Multumesc Claudia pentru ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mi-am pus ticker la moda, avem coada si suntem tare uratel.

Patricia la multi ani pentru bebe 1, Rebecca. Sa va traisca si sa va aduca in continuare multa bucurie.

cornelia asta m-a uimit si pe mine, faptul ca sanii nu ma dor deloc. Poate ca au antrenament de la sarcina anterioara.

Intrebare pentru gravidutze , cum au primit cei din jur vestea? Noi am inceput sa spunem celor apropiati si nimeni nu e entuziasmat. Mi se spune ca am fost inconstienta si ca nu ma voi descurca cu 2 pitici mici, deja am inceput sa pierd din curaj. Eu imi doresc asa de mult sa mearga totul bine cu sarcina si sa am 2 nazdravani in casa, sa fim sanatosi si sa ii putem creste. Inca mai cred ca e o decizie buna, dar cu ataea pareri contra...am impresia ca am eu ceva la creier.

Stie cineva ceva de ingeras26a?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica noi inca nu am spus, dar sincera sa fiu ma astept si la reactii de genul "vai cum o sa te descurci", "mai puteati sa asteptati", parintii si socrii ne-au mai auzit vorbind ca avem in proiect bebe 2, dar sa vedem cand vor auzi ca e pe drum....
Dar putin ma intereseaza, sa mearga sarcina bine, sa ma simt bine si vor creste si piticii mari! Intotdeauna am visat cipii de varsta apropiata!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ignatica, Sanziana, felicitari inca o data:)
Dar de ce va intereseaza atat de mult ce spun restul despre sarcini? nu are importanta, ceea ce conteaza este ca voi v-ati dorit si al doilea bebelus din tot sufletul, mai conteaza sa fie / sa fiti toti sanatosi i sa va iubiti. Ca in rest vi le aranjati voi, usurel, usurel. Sora mea are o fetitza cu 4 luni mai mare decat Maya mea, adica are acum 1 an si 5 luni si este deja insarcinata in 4 luni juma cu a doua fetitza, pe care o vom boteza tot noi, evident :) si suntem super fericiti, constienti ca va fi greu, dar VREM si noi!
Aca ca: cu toata fortza inainte, soldati!

va pupacesc mult, mult si sa aveti sarcini usoare!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata!
Ignatica, la mine inca nu e cazul, dar sa stii ca m-am gandit si eu la cum vor reactiona cei din jur. Eu zic sa nu pui la suflet tot ceea ce spun cei din jurul tau, indiferent cine ar fi. Pana la urma important este ca voi v-ati dorit bb2 si visul vi s-a implinit. Pana la urma voi il veti creste si e responsabilitatea voastra si nu a altora. Da, poate ca va fi greu la inceput, dar cand ii vei vedea pe amandoi jucandu-se, cand vei vedea primul zambet, primul gangurit, primii pasi, te vei intreba cum ai putut sa te gandesti macar o clipa ca poate nu e cea mai buna decizie. Hai, curaj si ai grija de voi, important e sa fii sanatoasa ca sa-i poti creste frumos pe amandoi.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumesc fetelor pt sustinere si pt. galerie si pt ca va ganditi la mine. Sper sa vin cu vestea buna...

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput