Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 9
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by iahim
Mai Ramy,nu stiu cum ai tu atata timp,fara tine se inchidea cafeneua in ultimele zile...s-au ai viteza la butonat???!!!
Eh si io acum.
Pai pana acu imi dormi fata si de acu mai scartai cand incepe :"mami vleau ticla" si fug si fac la fata ticla sau ce imi cere si uite asa.
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Dodo cam ai lipsit in ultimul timp!
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Meyalmeu program e tare nesuferit
In fiecare zii pana la 12,30 recuperare la CSC Cristina
Cum ajung acasa hranit pui,culcat si "moi" "zgobodina" caci menajera,bucatareasa nu vin
Doamne ajuta!In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Bine ,bine te-am scuzat.
Dar si azi plecati?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by iahim
Mai Ramy,nu stiu cum ai tu atata timp,fara tine se inchidea cafeneua in ultimele zile...s-au ai viteza la butonat???!!!
Vreun premiu ceva?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Si datorita faptului ca-mi topaie un neuron....tre sa fiu in pas cu el nu?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
Nu Ramy azi nu plecam o sa vina la pranz niste prieteni si apoi odihna si la "cupiter"
.
Spre seara il bag iar in "priza" pe Bogdan cu serie mica dar distractiva de recuperare si cam atat.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ramyteo spune:
Eh si eu nu o sa mai stau ca va trebui sa fac papica si curatenie.
IAhim te-ai suparat pe mine de nu mai scri? Am zis big mama datorita faptului ca ai aproape atatia ani dar puteai sa-mi fi mama
daca te grabeai.
Eh celelalte fete ce fac?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
iahim spune:
Noooo....eu sa ma supar...umblam pe la alte topicuri...Cred ca trebuie sa ma opresc casa mea este de neinchipuit!!!!